Taner ustam, bu mengene için maliyet çıkarıp üretmen mümkün mü ( vaktin varsa) ? Açıkcası ben kendime bir tane yapmayı planlıyordum, hem tezgaha vidalayabileceğim seyyar bir altlık hemde benim seyyar mengeneme monte edip atölye önünde çalışabileceğim bir model. Fakat senin mengene hakikatten çok hoş. Bunu gördükten sonra kendi yapacağım beni mutlu etmeyecek büyük ihtimal. Kabul edersen isteyen arkadaşlarla bir liste oluşturalım
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 04 Aralık 2014, 23:02:42 Taner ustam, bu mengene için maliyet çıkarıp üretmen mümkün mü ( vaktin varsa) ? Açıkcası ben kendime bir tane yapmayı planlıyordum, hem tezgaha vidalayabileceğim seyyar bir altlık hemde benim seyyar mengeneme monte edip atölye önünde çalışabileceğim bir model. Fakat senin mengene hakikatten çok hoş. Bunu gördükten sonra kendi yapacağım beni mutlu etmeyecek büyük ihtimal. Kabul edersen isteyen arkadaşlarla bir liste oluşturalım soytürk yeni yaptığım bi çıksın duruma bakarız.yeni yaptığım biraz daha derşi toplu orta mafsalıda iptap ettim,bunun hareketi daha sıtabil oluyor hele bi bitsinde .
3 lü teker çokgüzel olmuş malzemelerde kalın, ömürlük olmuş.mehmet bu kılıf malzemesinin siyahıda varmı.kolaygelsin.