Bıçak Sanatı - Forum

Bant zımpara makinesi tasarımı

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: Bant zımpara makinesi tasarımı
« Yanıtla #200 : 02 Aralık 2014, 01:42:54 »
osman ben zaten seni uyaracaktım sağlam bi masaya tak diye.
Test edip gördüm ustam artık mermerde sadece perdah atarken kullanıyorum.Sap yaparkende çok işe yarayacak gibi. :2up :2up
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #201 : 02 Aralık 2014, 01:45:17 »
Biliyorum zaten canım ben takıldım öylesine. Zayıf olmuş diyorsun yani, o zaman Mehmet' pres gibi bir şey yapıyorsun demektir  ???
hocam osmana yaptığımla üstü aynı ama orta mafsalı değiştirdim çünkü sıkmak için orta mafsala çok yükleniyoruz. bu daha küt bi yapıda orta bölüm 60 lık altıkieden birbirine geçme ,biraz daha kullanışlı.

« Yanıtla #202 : 02 Aralık 2014, 01:46:24 »
Kırarsın mermeri, çok sağlam bir şey değildir bak haberin olsun. Bu arada evde iki tane masaya kıstırma mengene vardı, hafta sonu ikisini kırdım  ::) yarın zaman bulursam sağlam bir masaya kıstırma mengene yapacağım, fotoğraf çekebilirsem adımları paylaşırım  ;)

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #203 : 02 Aralık 2014, 01:47:07 »
taner abi bıçak sanatı nın bize kazandırdıgı artı bi degrdir bence kendisini tanıdıgıma çok memnunum salim abinin deyimiyle soy adı gibi çiçek gibi adam :)

« Yanıtla #204 : 02 Aralık 2014, 01:50:17 »
taner abi bıçak sanatı nın bize kazandırdıgı artı bi degrdir bence kendisini tanıdıgıma çok memnunum salim abinin deyimiyle soy adı gibi çiçek gibi adam :)
Öyle tabi, Taner Usta bana da mengene yapsa şiir bile yazadım valla  :))

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #205 : 02 Aralık 2014, 01:50:49 »
Biliyorum zaten canım ben takıldım öylesine. Zayıf olmuş diyorsun yani, o zaman Mehmet' pres gibi bir şey yapıyorsun demektir  ???

sefa abi bende merakla mengeneyi bekliyorum osmanınki zayıfsa harbi benimki tank vari bişey olucak mengene ama menne şart olmassa olaz demi hocam :D

« Yanıtla #206 : 02 Aralık 2014, 01:52:32 »
Olmaz tabi canım, mengenesiz olur mu .

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #207 : 02 Aralık 2014, 01:53:50 »
Kırarsın mermeri, çok sağlam bir şey değildir bak haberin olsun. Bu arada evde iki tane masaya kıstırma mengene vardı, hafta sonu ikisini kırdım  ::) yarın zaman bulursam sağlam bir masaya kıstırma mengene yapacağım, fotoğraf çekebilirsem adımları paylaşırım  ;)
Gittim kontrol ettim 3cmmiş mermer çok yüklenmeden perdah atarken sap yaparken iş görür heralde kırılırsada arkamdan bir fatiha okuyuverin nolacak ev benden daha yaşlı sonuçta  :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

taner çiçek

• 823
« Yanıtla #208 : 02 Aralık 2014, 01:54:15 »
hocam senin emrin olur aha mengene 3 oldu.

« Yanıtla #209 : 02 Aralık 2014, 01:55:47 »
Sağol ustam, senin söylemen herşeye değer. Ben zaten kendime yaptığımı çaldırdım zamanında, çaldırırım o yüzden yine de teşekkürler

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #210 : 02 Aralık 2014, 02:00:00 »
Öyle tabi, Taner Usta bana da mengene yapsa şiir bile yazadım valla  :))

hocam bunları salim abiyle mengene meseleleri ortada yokken konuşmustuk  :) ama şiir konusu şart hocam yazmam lazım olmassa olmaz demi  :D  valla kahkayı basım eşim uyanırsa fırçayı atıcak

taner çiçek

• 823
« Yanıtla #211 : 02 Aralık 2014, 02:03:58 »
Sağol ustam, senin söylemen herşeye değer. Ben zaten kendime yaptığımı çaldırdım zamanında, çaldırırım o yüzden yine de teşekkürler
çaldırırsan bidaha yaparım ustam hiç onemi yok sizin bu form için yaptıklarınızın yanında.

« Yanıtla #212 : 02 Aralık 2014, 02:08:42 »
çaldırırsan bidaha yaparım ustam hiç onemi yok sizin bu form için yaptıklarınızın yanında.
Çok sağol Taner Ustam, harbiden de gereksinim yok ondan öyle söyledim, Sen Mehmete iki tane yap iyisimi, birinde eğe yapar birinde perdah, malum en az iki tane olmalı   ;)

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #213 : 02 Aralık 2014, 02:09:23 »

hocam yeri gelmişken itraf edim balkondaki malzemeleri ben çaldım  :)

« Yanıtla #214 : 02 Aralık 2014, 02:10:20 »
Dur bir bakayım öyle bir olasılık var mı  ::)

« Yanıtla #215 : 02 Aralık 2014, 02:12:43 »
Baktım öyle bir olasılık yok, hırsız 2012 martta ziyaret etmiş, Sen foruma Ocak 2013 te kaydolmuşsun, tutturamadın  C:-)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #216 : 02 Aralık 2014, 02:16:19 »
Sefa hocam belki çaktırmamak için geç kayıt olmuştur :)

« Yanıtla #217 : 02 Aralık 2014, 02:17:29 »
Hmmm  ::)

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #218 : 02 Aralık 2014, 02:30:00 »

ah aslim neyaptın :D hocam ayrıntılı mazeme listesi verebilirim bide aralarından bişey çıktı neoldugunu anlayamadım onuda sormus olurum :D

« Yanıtla #219 : 02 Aralık 2014, 02:31:37 »
Hidrolik pompa, valf, akış bölücü  vs de vardı