D2 mutfak için uygun değil öyle demir gibi paslanmaz ama biraz paslanır genede.Biliyorsunuz zaten tecrübe etmişsiniz.Ama av ve doğa koşulları için hiç bir zaman " ya bu çelikten daha iyisi yok mu" demezsiniz emin olun.Dış kullanımda mutfaktaki gibi suyla devamlı iç içe olmayacağı için paslanma sıkıntısıda olmaz. D2 den çokça bıçak yapan ustaların çoğu pek M390 falan aramıyor dikat ederseniz.Çünkü bir bıçaktan beklenebilecek çoğu şeyi veriyor kullanıcıya.
Mutfak için kolayca bulunan konik t7 lamaları deneyin derim.Ağız dayanımları çok iyi değildir ama çok iyi keskinlik alır ve kolay bileylenir.Kime verdiysem bu bıçakları öve öve bitiremiyorlar.Sonuçta piyasa bıçaklarına göre biraz daha dayanıklı.Bilmiyorlarki çok daha iyi çelikler var.T7 yi ben çok övemem ama iyi sonuçlar alınıyor.