eline saglık tarık usta merakla takipteyiz 
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık Tarık ustam 
Teşekkür ederim Salim Ustam

tarık ustam çoksağlam duruyorlar eline sağlık.Bide tarık ustam yeni başlayanlar için basit ve fiyatı uygun bi model yapsan yeni başlayanlar ilk bıçaklarını eğe ile yaptıktan sonra butür arayışlara giriyorlar.bu arada TOS ları çok severim.selamlar
Teşekkür ederim Taner ustam bana da oyönden talep var lakin her malzeme ufaldıkça ayrıntı tam tersine artıyor ve masraf yukarı çıkıyor. Sen makina imalatı üzerine daha tecrübelisindir bu işleri bilirsin. Makinalar aslında fiyat olarak uygunlar ama elektronik kısmı ciddi bir maliyet. Basit bir makina isteyen bu işe gönül vermiş bir kişi devir ayarı olsun dediği an basit makinanın basitliği kalmıyor

TOS tornalar piyasaya yönelik çalışan atölyelere en iyi icatlar. Bende hem 2 metrelik hem 1.5 metrelik var bende hastasıyım.

usta söylenecek bir sey yok ellerine emeklerine saglik cok güzel makine,
lakin fotograflari göremiyorum.
Saygilarimla
Teşekkür ederim fotolar gözüküyor ama bende anlamadım bir sorun mu var acaba takip edeyim

tarık ustam çoksağlam duruyorlar eline sağlık.Bide tarık ustam yeni başlayanlar için basit ve fiyatı uygun bi model yapsan yeni başlayanlar ilk bıçaklarını eğe ile yaptıktan sonra butür arayışlara giriyorlar.bu arada TOS ları çok severim.selamlar
Evet tarık ustam bizler için de birşeyler tasarlasan çok makbule geçer. Aslında bir tasarı yapılıp maliyet hesaplansa ve talep toplansa ben anlamam ama toplu olunca belki de malzeme kesimi alımı gibi işler hem kolaylaşır hem maliyet düşer ( yani öyle umuyorum )
Biraz zaman arttırabilirsem bunu değerlendirmeye çalışırım teşekkür ederim