Bıçak Sanatı - Forum

Güncel M 390 MICROCLEAN Böhler Çelik Tedariği (2. Levha) Eylül Sonu Teslim

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Satılan eğeler zaten 62 hrc değil mi? Dişsiz eğe mi perdahlattı size yani?? :))
Yok eğeden hamonlu bir profil var ağız kısmı 62 imiş Özgür abide başbelası 67hrclik eğede var ama o konudışı :D
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2014, 18:24:41 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Seyyah

• *
  • 26
  • Yer: Kocaeli
Çelik biraz önce elime ulaştı sorunsuz, hasarsız teslim aldım.
Alper bey'e ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Satılan eğeler zaten 62 hrc değil mi? Dişsiz eğe mi perdahlattı size yani?? :))

Mustafa Hocam satılan eğeler karışık en düşüğü genelde 63-64 hrc civarı ama meneviş yapılmadığı için denk gelirse 67 ye kadar olabiliyor  aslında iyi fikir yeni bitane eğeye perdah attırmalı ki aha usta oldun diyelim sonra ilerde hiç sıkıntı yaşamazlar  :D
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
Alper hocam malzeme ulaştı. Emeği geçen herkeze çok teşekkürler

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
Güzel günlerde kullanınız Ustam, bu arada 6 tl kadar bi masraf oluştu paket başına onuda duyurayım buradan. Tüm arkadaslara sabırlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim; güzel eserlerinizi görmek için sabırsızlanıyorum. Benimde bitmeyi bekleyen 4 adet profilim var suyu verilmiş en kısa zamanda onları tamamlamak istiyorum ki görücüye çıkarayım. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

forester

• 307
  • Murat pekdemir-1975
  • Meslek: müzmin işsiz ...
  • Yer: Ankara
M 390 MICROCLEAN Böhler Çelik Tedariği (2. Levha) Eylül Sonu Teslim
« Yanıtla #305 : 02 Aralık 2014, 13:15:25 »
Ben de yeni aldım. Tekrardan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... :2up

Ben katılmamıştım ama emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum, gerçekten zorlu ve sabır isteyen bir süreç, alnınızın akıyla çıktınız. Tüm arkadaşlar adına, tebrikler ve teşekkürler...

tatenkof

• 1326
  • Alper Çırpar
Ben katılmamıştım ama emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum, gerçekten zorlu ve sabır isteyen bir süreç, alnınızın akıyla çıktınız. Tüm arkadaşlar adına, tebrikler ve teşekkürler...
Çok tesekkurler Ustam,  bu guzel sozleriniz gururumuzu okşadı. Tekrar terar sagolun.

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
Alper Hocam benim de kargom ulaştı zahmetleriniz için teşekkür ederim.
Fakat aklımı kurcalayıp duruyor İki defa D2 Etkinliği yaptı bir defa da M390 etkinliği yaptı ve bu etkinliğe de başlamasına rağmen mağruz kaldığı durumdan ötürü sessizce kayboldu gitti.Evet Gökhan Hoca..
Bir şekilde kulağına gider inşallah. Kendisine de böyle bir etkinliğe vesile olduğu için teşekkür ediyorum.İnşallah tekrar aramıza döner. 
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

BLACK08

• Scandi,her şeyi keser..
  • 684
  • Bülent/1975
  • Yer: istanbul
Fakat aklımı kurcalayıp duruyor İki defa D2 Etkinliği yaptı bir defa da M390 etkinliği yaptı ve bu etkinliğe de başlamasına rağmen mağruz kaldığı durumdan ötürü sessizce kayboldu gitti.Evet Gökhan Hoca..
Bir şekilde kulağına gider inşallah. Kendisine de böyle bir etkinliğe vesile olduğu için teşekkür ediyorum.İnşallah tekrar aramıza döner. 

Aynı fikirdeyim,

Bu tarz etkinlikler ciddi sorumluluk isteyen işlerdir,çıkabilecek sorunlar yüzünden (en yakın örnek Gökhan hocanın düştüğü durum,bu sebebten forumdan uzaklaştı... )bu tarz etkinlikte kimse sorumluluk almak istemiyor,

Elini taşın altına sokan emek harcayan arkadaşları da küstürüp tekrar yapmaması için isteyerek veya istemeden etken olundu..

Gökhan hoca'daki azmi takdir ediyorum ve ona da emeklerinden ötürü kendi adıma tekrar teşekkür ederim...

Yaptığı 3 başarı org. var ama sıkıntı çıkmasın diye bu org.Alper arkadaşımız sonuçlandırdı,onun da emeğine sağlık hakları para ile ödenmez...

Tekrarları olması dileğiyle..

tatenkof

• 1326
  • Alper Çırpar
Bu güzel düşüncelerinizi Gökhan Abiye iletcem belki dönmesine vesile olur.

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon

Aynı fikirdeyim,

Bu tarz etkinlikler ciddi sorumluluk isteyen işlerdir,çıkabilecek sorunlar yüzünden (en yakın örnek Gökhan hocanın düştüğü durum,bu sebebten forumdan uzaklaştı... )bu tarz etkinlikte kimse sorumluluk almak istemiyor,

Elini taşın altına sokan emek harcayan arkadaşları da küstürüp tekrar yapmaması için isteyerek veya istemeden etken olundu..

Gökhan hoca'daki azmi takdir ediyorum ve ona da emeklerinden ötürü kendi adıma tekrar teşekkür ederim...

Yaptığı 3 başarı org. var ama sıkıntı çıkmasın diye bu org.Alper arkadaşımız sonuçlandırdı,onun da emeğine sağlık hakları para ile ödenmez...

Tekrarları olması dileğiyle..

Aklımdan geçeni tam olarak yazmışsınız. Teşekkür ediyorum...

Arkadaşlar, sözünü ettiğiniz konu yeterince konuşuldu, bunu tekrar gündeme getirip ısıtmanın ne gibi bir yararı var anlamıyorum. Teşekkür ederiz tüm emeği geçenlere o başka bir şey, ama bunun üzerinden yeniden yorum yapmayı kendi adıma doğru bulmuyorum.

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
Arkadaşlar, sözünü ettiğiniz konu yeterince konuşuldu, bunu tekrar gündeme getirip ısıtmanın ne gibi bir yararı var anlamıyorum. Teşekkür ederiz tüm emeği geçenlere o başka bir şey, ama bunun üzerinden yeniden yorum yapmayı kendi adıma doğru bulmuyorum.

Bu konuda da aynı fikirdeyim... Yukarıdaki iletilerde amaç tatsız bir konuyu ısıtmak değil, emeği geçenlere teşekkür etmek ve Gökhan Hocayı yeniden aramızda görme dileğini dile getirmekti.

Bence en doğrusu, -akıl veriyormuş gibi oluyorsam affola- organizasyon bittiğine göre konuyu toparlayıp başlığı kilitlemek olacak.

Arkadaşlar, kargo masrafları paket başına 6 tl kadar tutmuş. Bu parayı da en kısa sürede Alper Hoca'nın hesabına geçelim ve işe koyulalım derim ben...

HALİL İBRAHİM

• 264
  • Meslek: Metalurji Malzeme
  • Yer: HATAY
Kargo bugün elime ulaştı, emeği geçen herkese çok teşekkürler..

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: Niğde-Kocaeli
 Çeliğim bu gün elime geçti,gerçi daha paketi bile açamadım ama. Alper Hocam tekrar tesekkür ediyorum. Fark ücretinide hemen aktarıyorum saygilar.
Mesele av yada avcı olmak değildir,asıl mesele işinizi ne kadar iyi yaptığınızdır.

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
Alper bey çok yoğunum foruma çok giremedim de yazamadım da kusura bakmayın. Çeliğim elime geçti sağ salim teslim aldım vitrinin en özel köşesine kardırdım en az bir sene elimi vuramam  ^-^. Bu organizasyonda emeği geçen alper ve gökhan beylere çok teşekkürler :2up :2up sizin sayenizde, bu forum sayesinde, bu arkadaşlarımımızın tamamı sayesinde çok güzel ve kaliteli çeliklerin sahibi olduk. Bize her türlü malzeme alımında yardımı olan tüm organizatörlere çok teşekkürler iyiki varsınız. :2up :2up
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
Çeliğimizi aldık çok teşekkür ederiz efendim. Böyle çift kararkterli gibi oldu "kıymetlimisss"...
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

gokkurt26

• *
  • 38
  • Meslek: Asker
  • Yer: Eskişehir
Kargo bugün elime ulaştı, başta Alper bey olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Saygılarımla...

FATİH OUTDOOR TEAM

• 373
  • Meslek: Pas bizim işimiz.KTL
  • Yer: istanbul
Merhaba,
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Fark ücretini daha yeni yatırabildim kusura bakmayın. EFT sorgulama no: 3075652