Bıçak Sanatı - Forum

M 390 MICROCLEAN Böhler Çelik Tedariği (2. Levha) Eylül Sonu Teslim

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
80 tl,lik M390 çeliğin linkini verirmisiniz .bu kadar ucuzsa yüksek miktarda alım yapabilirim  8)
ayrıca konunun foruma taşınmasını isteyen benim  " yani uyandırılacak bır durum var ise şayet uyanmanızı sağlayan kişiyim.. "
ıkı ayrı fırmanın vermıs  olduğu ayrı fıyatlardan bu sorun oluştu.. geriye dönerek dört kez okuduğunuzu yazmışsınız  bunu anlamanız gerekirdi.
    Farkındaysanız Taner bey eğer gerçekten bohler m390 çelik ise 80tl  miş kelimesini kullandım.Buyrun size linki:http://mehmetmarangoz.com.tr/index.php?route=product/product&path=102_164_328&product_id=720    ben kimseye bir ithamda bulunmuyorum yanlış anlaşılmasın.

D2 de çok iyi çeliktir ama bir Alex değil! :) M390 değil o çelik Sayın damasscus. M390 da satsaydı mehmetmarangoz sitesi çok iyi olurdu...

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
 :D :D :D :D :D
Okinawian

tarpoon

• 4739
arkadaşlar dahada birşey yazılmasın bu konuya isterseniz. ortalığın sakınleşmesini isterken daha da berbat etmiyelim    ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)