Ben bu forumu ilk görüp inceleyip bıçak yapmak isteyince hakkaten yapılıyomuş diye incelenip cesaretlenmeden önce tesbihe merak sarıp ufak bir torna alıp 5-6 sene kadar tesbih yaptım. Oyüzden bahsettiğiniz olayı iyi biliyorum

Kendim yapıyorum diyince insanlar genelde emek olarak değilde maddi olarak düşündüklerinden ağaçtan topluyomuşum gibi düşünüp kapmaya çalışıyolar. Yada ölü parasına almaya çalışıyolar. Çoğunlukla eşe dosta akrabaya hediye vererek başladım sonra zaman geçtikçe özel istekler oldu onlarıda yaptım sonra arkası kesilmemeye başladı benimde zaten kendi mesleğim olduğundan hobi olarak başladığım bu işin bende hiç özel vakit bırakmadığına keyif için yaptığım işin sıkıntıya döndüğüne kararverip bıraktım. İnsanları kırmak geriçevirmek istemediğimden benim belim kırıldı

Bana gelen istekleri tanıdığım daha profesyönel bir tesbih ustasına yönlendirdim.
Zaten o konuda iyi dersaldığımdan bıçak işindede ne kimseye hediye vericem nede siparişle bıçak yapıcam

Zaten forumda çok iyi ve profesyönel ustalarımızda varken sipariş almak bana düşmez.