Bıçak Sanatı - Forum

1 günlük uygulanalı ders

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: 1 günlük uygulanalı ders
« Yanıtla #40 : 13 Ağustos 2014, 08:38:06 »
Benimde söylediğim aynı şey Mehmet  8)  bu forumda paylaşım had safada . zaten diğer türlü düşünen pıçakçı arkadaşlar  bır süre sonra herşeyi öğrendiklerini farz ederek kaybolup gıdıyorlar.

Bende beni yanlıs anladın diye odum koptu saygılar taner abi

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #41 : 13 Ağustos 2014, 10:04:12 »
az çok beni tanımışsındır Mehmet , bir sorun varsa dolaylı yollardan değilde açıkça tartışmayı tercih ederim.  ;)

sonuçta netteyiz yanlış anlaşılmalar elbetteki olabılır . tartışılarakta çözülür  kardeşim  ;) 
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #42 : 13 Ağustos 2014, 10:27:03 »
Abiler şu küçük kardeşinizin sözlerinden alınmayın lütfen
....
Mesaj uzun diye kısalttım Berke
Berke bende bir amatörüm forumu hatmettim desem yeridir ilgimi çeksin çekmesin okumadığım konu yok forum istatistiklerine bakarsanda en fazla çevrimiçi olmuş yani okumuş üyeyim.
Forumdaki ustalarımızda biliyor ki herşey burada anlatıldığı kadar kolay olmuyor.Ya doğru malzemeye ulaşamıyoruz ya ulaştığımız malzemeyi hakkıyla kullanamıyoruz.Bir ustanın yanında işi öğrenmek en azından benim zihnimde daha kalıcı oluyor ve işin zorluğunu daha iyi idrak edebiliyorum.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 10:34:55 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram