Bıçak Sanatı - Forum

1 günlük uygulanalı ders

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
1 günlük uygulanalı ders
« : 04 Ağustos 2014, 11:46:30 »
Merhaba sayın üstatlarım. Yaklaşık iki haftalığına aydın sökeye eşimin ailesini ziyarete geldim bu civarda (200 km ye kadar olur) bana uygulamalı ders verebilecek bir usta arıyorum ( hemen hemen herkes bana göre ustadır :) ). Elimde ck75 var bir ustamla birlikte elimdeki çelikten bir bıçak yapmak bu sırada birleyler öğrenmek istiyorum. Elbette biri beni kabul ederse atölyesinde yaptığımız tüm masrafları ziyadesiyle karşılayacağım. Öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun.  ;)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

tarpoon

• 4739
Ynt: 1 günlük uygulanalı ders
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2014, 12:56:53 »
sakarya tarafında olsaydın yardımcı olurdum.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2014, 13:26:36 »
Teşekkür ederim  taner abi :) emrekipmen abiye mesaj atmıştım ama en son mayısta online olmuş ulaşamam sanırım yoksa yakındı bodrumda..
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2014, 15:34:10 »
Bende benzer bir konu açmayı düşünüyordum.Birbirimizin içini okumuşuz umarım size yakın çevreden yardım edebilecek birisi çıkar Emre ustaya mail yoluyla veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsin.

Bu arada banada İstanbul içinde yardım edebilecek abilerim ve ustalarım sizlerle tanışmak ve sizlerden bilgi edinmek isterim.Son günlerde düşündüm teorik olarak bildiklerimi pratik etmeyince pekte yol katedemediğimi gördüm uygun ustalarıma duyurulur. :)
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2014, 16:20:53 »
Osman sen yanıma gel seninle beraber bir hafta bıçak yapalım arayada bir iki çakıyla pala sıkıştırırız.. ;)
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2014, 16:30:26 »
İnşallah diyeyimde belki Almanyaya yolum düşer falan senin atölyede yatarım abi. :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2014, 19:19:40 »
Teşekkürler osman o yolları da deneyeyim inşallah olur valla

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #7 : 05 Ağustos 2014, 18:58:09 »
Malesef emre abiye ulaşamadım ne diyelim inşallah kendisi iyidir. Sanırım kimse de benimle uğraşmak istemiyor. Ben izmire yakın olmanın avantajıma olacağını düşünmüştüm.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #8 : 05 Ağustos 2014, 19:16:53 »
Malesef emre abiye ulaşamadım ne diyelim inşallah kendisi iyidir. Sanırım kimse de benimle uğraşmak istemiyor. Ben izmire yakın olmanın avantajıma olacağını düşünmüştüm.
Bodrum ve yaz sezonu bu ikili bir araya gelince zaman kalmıyor.
Yanılmıyorsam Emre abilerin otel benzeri bir işletmesi var oralarla ilgileniyordur.

Benimde durum pek içaçıcı ama bir abimiz çay içmeye davet etti başkada ses çıkmadı.Ustalara duyurulur kabul edin şu iki arkadaşınızı-kardeşininizi ben ustalara tek tek mesaj yazıp baskı yapmaya utandığımdan ötürü buradan yazıyorum  inşallah hata yapmıyorumdur.
Edit:Yukarıdaki baskı kelimesi yanlış anlaşılmaya müsait olmuş siz beni anlamışsınızdır.
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 19:23:25 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #9 : 05 Ağustos 2014, 20:00:53 »
Valla zaten durumu müsait olan var ise ancak bunu isteyebilirim yoksa müsait olmayana ne diyelim :))

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2014, 20:03:07 »
Valla zaten durumu müsait olan var ise ancak bunu isteyebilirim yoksa müsait olmayana ne diyelim :))
"İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü" demiş atalarımız ama zorlamak bana(bize) ters  :)
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2014, 20:09:47 »
 Osmanım mobilyaya seni açarsa gel. İşler yoğun sende bize yardımcı olursun.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2014, 20:12:53 »
Osmanım mobilyaya seni açarsa gel. İşler yoğun sende bize yardımcı olursun.
İstanbula mı taşındın abi ;) Bu arada İstanbula geliyordun abi noldu o iş daha buluşup görüşeceğiz. :2up
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2014, 20:15:54 »
      Sermaye gelecek onu bekliyorum. Yoksa yerimden kıbırdayacak durum yok. Dua edin de çabuk olsun bende beklemekten yoruldum.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #14 : 05 Ağustos 2014, 20:21:44 »
İnşallah hayırlısıyla ..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

« Yanıtla #15 : 05 Ağustos 2014, 21:09:30 »
Yanılmıyorsam Emre abilerin otel benzeri bir işletmesi var oralarla ilgileniyordur.

Eğer yeni bir durum değilse yanılıyorsun derim.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #16 : 05 Ağustos 2014, 21:25:05 »

Eğer yeni bir durum değilse yanılıyorsun derim.
Emre abiyi resim paylaştığı bir siteden takip ediyorum bir pansiyon-otelin resimlerini ve tapusuna ait resim paylaşmış yanılıyorda olabilirim elbette
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

« Yanıtla #17 : 05 Ağustos 2014, 22:35:11 »
Ben yanılmışım Osman, fotoğraflara bakılırsa ben yanılmışım.

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #18 : 05 Ağustos 2014, 22:45:59 »
Google bulamaz ama Osman bulur. :)
Okinawian

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2014, 22:59:41 »
Google bulamaz ama Osman bulur. :)
Şişşşşt  :D  Yapmayın abiler adımız çıkacak sonra dedektif gibi çalışmaya başlayacağım yakında ilan açarım kayıp bulma 500tl kendisinin arkasında iş çevirildiğinden şüphe duyanlardan 300tl

Edit : Ahanda yine konu şaştı konumuza dönelim.
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 23:04:48 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram