Bu aletleri almadan önce zımparası kolay bulunabiliyor mu, fiyatı nedir bir kontrol edin. Bir arkadaşın referansı ile gittiğim zımpara imalatçısı ile konuştuğumda küçük ebatlardan 1150mm x 100mm nin elinde genelde olduğunu ve tek olarak ta verebileceğini söyledi. O nednele elimdeki cihazı kesip boyunu uzattım, 1150x50 ye çeviriyorum, araya da sehpa eklemekle meşgulüm. Gerçi gönye ile sorunum var söküp tekrar toplamak gerekecek, metal işlerinin acemisiyim epey.
Bir tarafı taşlama motoru olan tipin zımparası 68cm civarı, onu bir iki nalburda görmüştüm galiba emin değilim. Ancak benim gördüğüm 25mm eninde bant kullanan modelin de bir tarafı taşlama olan modelinde motoru fazla zayıf idi, 250w o da 30 dk için.
Son bir not, youtube ta ağız açma aparatı ararken her üç tip cihazla da bıçak yapan bir sürü video buldum. Yavaş mavaş ama kullanan kullanıyor.