TT'nin kydex'i neden aldığını bu bıçağın ona gittiğini öğrendiğimde anlamıştım.

Sefa ustam valla nereden başlayayım bilemiyorum. Güzel bir formu olan, sahada olaya ağırlığını koyabilecek, ciddi ciddi dayanıklı olacak bir bıçak yapmışsın. Boyası ve sapıyla çok güzel ve uyumlu.

Bıçağın drop point olmasını övecektim önce RAT'ı bi googledım. Zaten Sefa'nın Busse tipi perçin kullanmasından almıştım kokuyu ama gördüm ki hedefi gerçekten iyi tespit etmişim. Perçinler çok güzel olmuş. Ben de bu tipte bir iki perçin denemesi yapmıştım o yüzden bunlara bakınca ustanın marifetini daha iyi anlıyorum.
Son günlerde drop point bıçaklarımız gitgide artıyor. Galiba Türk bıçakseverler olarak kendi karakterimiz bu imiş. Düşünüyorum da bovileri falan fazla mı gözümüze soktular da bizi bıktırdılar? Yada gerçekten ciddi bir bilinçle mi gelişiyoruz?
Sefa ustam, sapta mikarta kullanman bıçağın hedef kullanıcısını düşünürsek çok da uygun olmuş. Micarta çok güzel, pırıl pırıl olmuş.

Biriniz şu
hacı panişır logosu meselesini izah ederse ve de sapın çapraz değil de karşıdan görünüşünü de verirse ziyadesiyle makbule geçer. .... Aradım, aradım en sonunda logoyu ilk resimde buldum. Ben de enayi gibi sapta aramıştım.

Sefa usta, bir sorum var sana. Geçenlerde 800 küsur dereceya dayanacak bir egzoz boyası satın aldım. Üzerinde 160 derecede fırınlayın diyordu. Peki bu fırınlamanın süresi ne kadar olmalı? Geçenlerde testerenin tablasını boyadım ama bilgisizlikten dolayı fazla uzun tutmadım fırında.