Bıçak Sanatı - Forum

Modüler

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
  • Meslek: Tasarım prodüksiyon
  • Yer: İstanbul
Ynt: Modüler
« Yanıtla #20 : 07 Temmuz 2014, 10:15:03 »
Bir bütün olarak çok güzel eline sağlık. Zeytinden herksin isteyeceğini saniyorum sen bir ton civarı alki kimse küsmesin.

teşekkür ederim. olmadı, zeytinlik bakıyim ben...
Doğa, O ile paylaşabildiğin kadar senindir.

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2014, 10:22:29 »
Ellerinize sağlık.

Kabzayı birleştirdiğiniz vidalar nerede bulunmakta?

Mehmet fırını ne zaman yakacaksın? Ben de tası tarağı toplayıp geleyim yanına. :D

üstat teşekkür ederim. cıvatalar (istanbul) karaköy-perşembe pazarından; cıvataların boyunu 10mm den 7mm ye taşlayarak kısalttım, aradaki M6 iç dişli burçu ise çakma dübelden kısaltarak dönüştürdüm.
http://kabasakalcivata.com/TR/7/8/40/CAKMA-DUBEL.htm

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
« Yanıtla #22 : 07 Temmuz 2014, 10:31:00 »
Ustam ellerine emeğine sağlık süüüüüpppeeeerrrrrrrrrrrr :2up :2up :2up :2up

üstat çok teşekkürler, benim daha çok yolum var ben işin başındayım, acelem de yok...size, ustalarımıza saygısızlık olmasın  :)

« Yanıtla #23 : 07 Temmuz 2014, 11:47:00 »
Hocam elinize sağlık, bence de usta işi bir iş olmuş gerçekten :2up heleki o zeytine bittim ben  ??? :2up :2up
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
« Yanıtla #24 : 07 Temmuz 2014, 19:47:10 »
Çok güzel bir çalışma insan baktıkca keyif alıyor . Elinize sağlık .
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
« Yanıtla #25 : 07 Temmuz 2014, 20:10:54 »
Özgür Burak, Mehmet Turan beğenmenize sevindim, teşekkür ederim  :); yapımında ummadığım sıktılar yaşadım özellikle kabzanın sol-sağ yanak malzemenin ince olması, havşalarını derin açmam ve cıvataların uzun gelmesi vs. vs. sanıyorum Kaya üstadın dediği gibi elden kaçırmamak için oldukça çabaladım. :-\
unutmadan zeytin ağacına ulaşmamız coğrafik olarak hiç te zor değil ; şu mottoyu hep sevmişimdir "her zaman keşfetmek için bak" ;)

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #26 : 08 Temmuz 2014, 00:49:04 »
ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.  :2up :2up arkadaşların dediğ gibi zeytin sapını çok beğendim deseni harika durmuş. bende burhaniyedeyim cunda bana 20 km uzaklıkta isteyen arkadaşlara alır gönderirim ama eylül ayında odunluk zeytinler çıksın. kök zeytin ve normal zeytin parçalarından isteyen arkadaşlara temin edecem inşallah. yaş kuru demeden isteyen tüm arkadaşa istediği kadar ağaç gönderecem forum zeytine doyacak. allahtan bir sıkıntı çıkmazsa çünkü bu zeytin mıntıkasın da zeytin ağacı işlememek çok can sıkıcı.  ^-^
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #27 : 08 Temmuz 2014, 00:51:52 »
Gökhan kardeşim ağzından bal damlıyor :)

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #28 : 08 Temmuz 2014, 08:49:26 »
gerçekten titiz bir çalışma olmuş elinize sağlık...  :2up
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

Mehmet GENÇ

• 2369
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #29 : 08 Temmuz 2014, 09:14:08 »
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
« Yanıtla #30 : 08 Temmuz 2014, 09:29:44 »
ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.  :2up :2up arkadaşların dediğ gibi zeytin sapını çok beğendim deseni harika durmuş. bende burhaniyedeyim cunda bana 20 km uzaklıkta isteyen arkadaşlara alır gönderirim ama eylül ayında odunluk zeytinler çıksın. kök zeytin ve normal zeytin parçalarından isteyen arkadaşlara temin edecem inşallah. yaş kuru demeden isteyen tüm arkadaşa istediği kadar ağaç gönderecem forum zeytine doyacak. allahtan bir sıkıntı çıkmazsa çünkü bu zeytin mıntıkasın da zeytin ağacı işlememek çok can sıkıcı.  ^-^

seçimler ne zaman?  :D
üstadım bu işi çok iyi kıvırırsın; satış ta güzel olmuş, oyum sana. :)

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
« Yanıtla #31 : 08 Temmuz 2014, 09:42:54 »
gerçekten titiz bir çalışma olmuş elinize sağlık...  :2up

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş

ustalarım teşekkürler, onur duydum. :)

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
« Yanıtla #32 : 08 Temmuz 2014, 11:19:24 »
Çok hoş görünüyor. :2up :2up :2up

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #33 : 08 Temmuz 2014, 13:55:36 »

yok hocam senin yapacağın işe el atmak için söylemedim, sen gene temin edeceğin arkadaşlara temin et, milleti güvendirip boş çıkmak istemem. benim oyunda sana  :2up
benim olayım joker olarak kenar da dursun. ben zaten tatile çıkacam 2 gün sonra ağustos 20 ye kadar yokum.
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #34 : 08 Temmuz 2014, 13:56:18 »
ellerinize sağlık, çok beğendim. tasarımı ve malzeme uyumu gerçekten çok hoş.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

mehmet dülcek

• 3208
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #35 : 08 Temmuz 2014, 14:41:54 »

gökan abi merhabalar bayram tatiline burhaniyede olucam mutlaka bulusalım

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
« Yanıtla #36 : 08 Temmuz 2014, 19:27:11 »

yok hocam senin yapacağın işe el atmak için söylemedim, sen gene temin edeceğin arkadaşlara temin et, milleti güvendirip boş çıkmak istemem. benim oyunda sana  :2up
benim olayım joker olarak kenar da dursun. ben zaten tatile çıkacam 2 gün sonra ağustos 20 ye kadar yokum.

+1

apeiron

• 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
« Yanıtla #37 : 08 Temmuz 2014, 19:35:50 »
ellerinize sağlık, çok beğendim. tasarımı ve malzeme uyumu gerçekten çok hoş.

emin teşekkür ederim, senin gibi tasarımcı birisinin de beğenmesi memnun etti beni.  :)

legolas

• 1067
  • Gökhan
« Yanıtla #38 : 09 Temmuz 2014, 01:40:06 »

gökan abi merhabalar bayram tatiline burhaniyede olucam mutlaka bulusalım

mehmet hocam yukarda da yazdım telefonda da söyledim ama arkadaşlar cevap vermiyorum sanmasınlar diye tekrar buradan belirteyim dedim. 10 temmuzda inşaallah bir aksilik çıkmazsa tatile çıkıyorum 20 ağustos gibi de dönmeyi düşünüyorum. tatilde burada olmayacam ankara - çanakkale(hanım köy) yapmayı planlıyorum. yoksa kapım forumda ki tüm arkadaşlara açık hepinizle yüz yüze görüşmeyi tabi ki isterim çok da sevinirim ama ramazan da burası hiç gitmiyor 42 derece sıcaklık artı nem çok zorluyor. bir an önce ankaraya kaçıcam hem çocuklar çok istiyor hem de biz bu sebepten üzülerek söylüyorum evimde bulunamayacağım. zaten bayramda büyüklerimi ziyarete gitmesen ipe çekerler beni  ^-^

osmann.

• 144
  • Meslek: personal trainer
  • Yer: Izmir / Alsancak
« Yanıtla #39 : 03 Ağustos 2014, 21:33:40 »
Ellerinize sağlık çok şık bir bıçak olmuş,  zeytin isleme kolaylığı kokusu deseni herseyiyle sevdiğim bir ağaç,  bu bicaktada ayrı bi güzelliği olmuş tebrikler.