İşte bu diyorum titizlik tasarım hazırlık disiplin ,Dostum bu işi elinden kaçırmaman için yapılması gereken her şeyi yapmışsın .İnşallah süper olacak tebrikler...
tebrikler cok guzel olmus buarada yaakın zamanda fırını yakıcam senınkide arada kaynar
Çok güzel Zeytin de çok güzelmiş. Nereden buldun ? Böyle güzel bıçaklar yaparak kıskandırma bizi
Hediyelik eşyalardan kullanmak güzelmiş Benim sinir olduğum zeytin bölgesindeyim ama bana daha denk gelmedi böyle güzel ağaç. Ama kararlıyım bir gün bulacağım Bu arada http://www.miranda.com.tr/catinfo.asp?cid=7 böyle bir yer buldum.
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Teşekkür ederim Osman.Biraz daha işi var...yavaş yavaş, bakalım.
Yerinden seçmek gerekir. Bizde bu şans ile damarsız bir ağaç gönderirler Ben elimdekiler ile şimdilik idare edeyim en iyisi. Birkaç güzel parça kök zeytinim var. Güneşte kurutmuşlar fazla çatlağı var ama kalanı şimdilik beni idare eder. Ayrıca hediye gelen güzel zeytin ağaçlarım da var. Ayvalık tarafına gidersem ama beğendiklerimden bol bol alırım. Sağolasın...
İbrahim bu jestlerden bizede düşermi?