Sefa Bey : Evet Sefa bey bunlar yöresel çakılar ve zemindeki'de artık fabrikasyonlaşmış el basması olmayan bir sofra bezi. Beğendiğiniz için teşekkür ederim.
Berke Bey : Berke bey beğendiğiniz çakı fotoğraf çekildikten birkaç gün sonra satıldı babam bir arkadaşına yapmıştı ve avusturya malı bir tırpanın arka kısmındaki kaliın sap montaj bölümünden dövülerek yapıldı. Baya iri bir çakı idi sadece sap 13 santim gelir sanırım. Fakat çok nadir imal ediyo babam. Boynuz işçiliği bana geçmedi çünki atölye ateşli sanatlara uygunken ben okuyordum dükkan değişip ocak kalkınca ana dükkanda ben dükkana bakıyordum ben imal edemem şuan fakat bayram ertesi kurslara başlıycam ( öğreneceğim yani

). Sipariş verirseniz büyük ustaya danışırım yapar belki hatıra binayen

Emre bey : Emre bey beğenmenize sevindim. Teşekkürler.
Mehmet Bey : Çok sıradışı modeller babam meslekte hevesi sönmemiş esnaflık yapmanın ustalığını psikolojik olarak törpülemeyip hevesini kırılmadığı dönemlerde imal edilmiş fakat ya şunuda kendime yapayım şaheser olsun dediği bıçağı olmamış. Kendisi avcıdır ve avcılar bıçak düşkünüdür arkadaşları oooo Çakıcı bu çok güzel deyip cebellezi etmişler o da pek bıçak taşımaz kendine extrem özel bıçak yapmaz kendinde kalmadığı için

Fakat birkaç model daha var kendi kolleksiynumda numune yayınlıyorum. Web adresimiz var fakat içerik yok henüz bayram telaşı geçti web olayına yoğunlaşacağım.
www.mustafauzel.com www.uzelbicak.com