Sinan ustam, Mücahid'in de söylediği gibi belki talik yazı daha güzel durur, ben de ayrıca severim talik yazıyı. fakat senin antik görünümlü bıçaklarına bu yazıyı daha eski olması sebebiyle daha çok yakıştırdığını düşünüyorum.
Ferhat'ın söylediği şerifler yani harflerin uçlarındaki tırnaklar/çıkıntılar da damga için biraz riskli bence.
kufi yazı son yıllarda modern grafik tasarımı da etkiledi. bence senin işlerine uygun düşebilir, ama daha iyi bir kompozisyonla tabi. isminin sonundaki "nun" harfi olmasa daha kolay olacak ama...
bıçak üzerinde görmeden de kesin sonuca varmak çok zor abi. herhalde bir kaç alternatifi uygulayıp bakmak gerekecek.
yazarken şu geldi aklıma, hazır böyle bir yola girmişken, yaptığın bıçaklar için komple bir sunum şekli düşünmek daha akıllıca olur. yani bir kurumsal kimlik gibi, bıçağın yanında bir tanıtım yazısı/kitapçığı ve belki hep aynı malzemeden yapılmış bir kutu ve onun üzerinde bir amblem, isim, logo vs.
sen kurumsallaşmayacaksın da kim kurumsallaşacak? hem bu işi profesyonel olarak yapan hem de yaptığı işleri görür görmez tanıdığımız, tarzı olan ustalarımızdansın sen de. bence buraya yoğunlaşalım ne dersin?