Bıçak Sanatı - Forum

D2 ilk denemem

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: D2 ilk denemem
« Yanıtla #40 : 02 Nisan 2014, 11:16:50 »
Bauhausta

4 x 240
4 x 400
4 x 600
4 x 1000

Paket halinde 7.90TL filan. Çok kaliteli değil ama idare eder.
Bende bu zımparaları kullanıyorum Atlas düzeyinde sayılır. 240 yerine 280 var pakette.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

İbrahim BAŞEĞMEZ

• 298
    • YouTube
  • Yer: ESKİŞEHİR
« Yanıtla #41 : 02 Nisan 2014, 11:41:06 »
Eline sağlık güzel bıçak. Namluyu sırta kadar eğelemişsin sanırım. Bende benzeri bir edc yapicam ama namluyu kaç dereceyle eğeleyeceğimi bir türlü kestiremedim.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #42 : 02 Nisan 2014, 11:55:00 »
namluyu srta kadar taslayınca dikkat ediceginiz husuz kesinlikle ust sırttan almmamanız usttende alırsanız taslama esigi biraz kotu duruyo ve sırttan baktıgınızdada kesici agız kısmında bi icelme olacagından taslama esikleri usttende gözukuyo buda birazcık nahos oluyo bu arada bana ozelden bi kargo adresi yollarsanız işlerden vakit bulup unutmassam size biraz kok ceviz yollamak isterim

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #43 : 02 Nisan 2014, 17:45:59 »
Osman düzeltme için teşekkürler.
Okinawian

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #44 : 02 Nisan 2014, 19:49:36 »
           Namluyu sırta kadar eğeldim ama Mehemt ustamın dediği bütün yanlışları yapmışım. Derecesini bilmiyorum ağızdan başlayıp sırta kadar almaya devam ettim. Derecesi kendiliğinden çıkar diye düşündüm.Yanılmış olabilirim ustalarım fikir verirse daha iyi olur. İlk deneme için daha basit bir ağız seçsem hem zorlanmaz hemde daha hoş bir grünüm elde ederdim diye düşünüyorum. Kısacası beceremedik . En güzel yanı zorlu bir tecrübe oldu.
           Mehmet ustam şimdiden teşekkür ederim adresi gönderiyorum.

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #45 : 02 Nisan 2014, 21:34:36 »
gene de ilk için çok güzel olmuş, sapın formunu bende çok beğendim sadece salim beyin dediği gibi kenarları biraz daha dar tutarsanız, kıvrımları da aynı eşleştirir seniz  çok hoş olacağına eminim.  :2up :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

İbrahim BAŞEĞMEZ

• 298
    • YouTube
  • Yer: ESKİŞEHİR
« Yanıtla #46 : 02 Nisan 2014, 21:46:24 »
           Namluyu sırta kadar eğeldim ama Mehemt ustamın dediği bütün yanlışları yapmışım. Derecesini bilmiyorum ağızdan başlayıp sırta kadar almaya devam ettim. Derecesi kendiliğinden çıkar diye düşündüm.Yanılmış olabilirim ustalarım fikir verirse daha iyi olur. İlk deneme için daha basit bir ağız seçsem hem zorlanmaz hemde daha hoş bir grünüm elde ederdim diye düşünüyorum. Kısacası beceremedik . En güzel yanı zorlu bir tecrübe oldu.
           Mehmet ustam şimdiden teşekkür ederim adresi gönderiyorum.

Kendinize haksızlık etmeyin kabzayı degiştirebilirseniz kullanışlı bıçak.