arkadaşlar normal kimyasal işlenti olur. vegital deriyi kimseye yaptıramam yinede onu da sormak lazım ama zor. arkadaş sizde deriyi buldunuz da vegitalini arıyonuz yavv
bu gün derici bir kaç arkadaşla görüştüm. istediğimiz şartlarda deri olmadığını söylediler. numune yapanlarla henüz görüşemedim ama derici bir arkadaş kemercilere neden sormuyorsun diye sordu. mantıklı geldi banada kemerci bi arkadaşımı aradım. elinde kemerden artan parçalar varmış gel bi bak dedi işine yararsa yardımcı olurum dedi ona da uğrayamadım. akşam üstü geçerken iş yerinde olursa uğramayı düşünüyorum. İşin deneme kısmına gelince hemen bir parça deri bulup deneme imkanım var ama bunu ne kadar süre denemem gerekiyor acaba?1 yıl?
bide benim aklıma başka bi soru takıldı şimdi, çeliği bu hale getiren deri bizim ayakları ne hale getiriyordur acaba?
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=105.0Bu linkte vözvölö nikli arkadaşımız yardımcı olabileceğini yazmış.Ben fotoğraf çekerken arkaya fon olması için istiyorum 50*50 ,80*80 gibi ölçülerde 2-3 renk deri istiyorum belki ilerde kılıf yapımına başlarsam onada lazım olacak tabiki.