Arkadaşlar beğenilerinize teşekkürler... devamını da yayınlayacağım...

Ellerine sağlık murat ustam ,aklıma takıldı deriye renk olarak hangi renkleri verebiliyorsun 
Tufan renk verme konusunda çok geniş bir çalışmam yok, aslında pek de üzerine düşmedim... sedece gönderilerimdeki renklerle idare ediyorum... daha fazla zaman ve bir çalışma odası gibi bir yer oluşturabilirsem aslında çok eksiklerim var onlar eğilebilirim ama şu anki imkanlarımla bu kadar olabiliyor...

devam....
Ellerinize sağlık Murat Hocam. Eğer uygun görürseniz aklıma takılan bişey var.
Şimdi bazı kılıflarda kemere (yada nereye takılacaksa) dik olarak takılan tek giriş var. Ama yukardaki kılıflar kılıfın kemere hem parelel hemde dikey takılmasını sağlıyor doğru anlamışsam. Tek tarafı dikişli bu tarz kılıf modellerde her zaman paralel kullanım (tam olarak mevcuttaki kullanım adını bilmiyorum) kollarını kılıfın önündende geçirerek tek dikişte iki ucu da dikmiş oluyorsunuz. Benim öğrenmek istediğim bunu yapmanızda başka bir sebep varmıdır birde bu paralel kullanım için bu iki bandı hiç kılıfın ön yüzünü kapatmadan yapmak mümkün değilmidir.
evet doğru tahminlemişsiniz, şeritler kemere yatay takılmayı da sağlıyor... ama bence kılıfa farklı bir estetik de veriyor... şeritleri kullanmadığım bir iki çalışma yaptım ve biraz yavan kaldı gibime geldi, o yüzden bu tarz kılıfta şeritleri kullanıyorum... yatay kullanım için şeritleri sadece arkada sabitlemek durumu tabiiki yapılabir ve de tamamen tercih meselesidir...