osmanlı böhler
kalite çelik
özçelik firmalarında d2 (2379 ) var diye biliyorum
bu firmalarda sağlam firmalar çünkü bu firmalardan alım yapıldı bir sıkıntı çıkmadı diye biliyorum bu firmalarda analize gerek de yok diye düşünüyorum. alper beyinde bildiği tanıdığı güvendiği firmalar vardır. daha önceden d2 çeliği 3 farklı adres den aldım kilo fiyatını ve benim elimdeki lamaların ölçü ve ağırlıklarını fikir vermesi açısından paylaşabilirim.
işin bizde farkındayız deniz bey bunlar kio ile ve € ile satılıyor kur farkı güne göre değişiyor kesimde fire olur, ne kadar küçük kesilirse fire artar (lazer ve taşlama ile kesilirse), giyotin ile kesilirse fire o kadar çok olmaz. biz bir işin adını koyalım yola çıkalım, ya nasip diyelim gerisi hayırlısı. bizim alımımız acemiler için olsun lama bazında olsun öyle büyük parça alamamıyan arkadaşlar için olsun. özgür ve taner ustamın yükünü hafifletelim olmaz mı. işler değişirse burda haberleşir birbirimizle paylaşırız sıkıntı yok.

T5 (4116) çelik de kasaplık et bıçağı ve mutfak bıçağı yapımında kullanılan çelikdir, konik olarak satılıyor genelde levha bazında bilmiyorum kim satıyor ondan almayız inşallah kötü olduğundan değil, yanlış olursa iade ederiz diye söylüyorum.