T318B basic for metal serisinden bir uçmuş, max 3mm metal diyor. Daha farklı tipler de var, performans farkları nedir bakmak alzım. Bosh web sitesindeki tablolarda yanlarında kdv hariç fiyatları da koymuşlar. Tane mi 5 li paket mi anlamadım gerçi.
http://www.bosch-pt.com/tr/tr/accocs/Aksesuar/172336/metal-icin-dekupaj-testeresi-bicaklari/Orhan Koçtaş fiyatı tek fiyatı mı yoksa 5 li paket fiyatı mı? Bir profili çıkartmak ne kadar sürüyor ? Metalde kıvrımlı kesim yaparken zorlanıyor mu?
Alper Bıçak işini ciddi yapıyorsan, yerin varsa şerit testere tabiiki daha dayanıklı ve hızlıdır. Ayrıca düz kesimde tahminim testere düz hareket ettiği için dekupaja göre daha da hassastır. Lakin dekupajı kullanabileceğiniz birden fazla uygulama var. Bir de Yılda 4 bıçak yapıp yanında ahşap ile oynuyorsanız dekupaj fena fikir gibi görünmüyor. Gerçi metal kestiğini görmesem ahşap için dekupaj almayı düşünmezdim sanırım. Freze ve gönyeli tezgah testere daha pratik görünüyor.
Forumda bir mengene 3 eğenin yanına ilk alet olarak taşlama tavsiye ediliyor genllikle. Ancak nedense taşlama bana hep tehlikeli gelmiştir.