Bıçak Sanatı - Forum

Özgür San Mai

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: Özgür San Mai
« Yanıtla #20 : 16 Aralık 2013, 21:59:20 »
Ellerine sağlık Soytürk. Bu modeli baya sevdin sen! Her seferinde biraz daha oturuyor gibi. Kamuflajsız da yapamıyorsun!
Baktım da bu BTR 80 ler genellikle lastik tekerlekli. Sapa bir G10 veya siyah mikarta pek yakışır gibi. Üzerine eğe ile lastik desenlerini de işleyebilirsin. Ne dersin?

Teşekkür ediyorum Şafak abi, güven veren bir model elime alınca etrafı dağıtmak geliyor içimden  >:D     

G-10 değilse siyah mikarta olabilir  :2up

Ustam ellerine sağlık döktürmüş'sün yine tebrikler

Teşekkürler Rasim ustam.

Özgür'ün şansı bu ara açık galiba, ;)

Soytürk bıçağın formu zaten malumun, arkadaşlarında dediği gibi oturaklı bir form oldu bu model...
Bence bu çok güzel bir gelişme bir modelin senle anılır olması yada kendi modelini oluşturman çok iyi bir şey ;)...

Sağolasın Gökhan ustam  :2up

Soytürk ustam ellerine sağlık bıçağı merakla bekliyorum evin arkasında bayağı bir odun var  ;)

bu arada şans ile şansızlıklar devam ediyor hamon için hazırladığıız ikinci bıçak sizlere ömür  :'(

Ciddi ciddi tank gibi olmuş

Daha doyamadan verdim bugün kargoya, kısmetse yarın elinde, elinden geleni ardına koyma Özgür, zorla bu arkadaşı ya adına layık olsun yada kırılsın  8)

Bu arada 3.5 mm lik 75ni8 i sabırsızlıkla bekliyorum  :2up

Soytürk ustam ellerine kollarına sağlık süper bir çalışma olmuş model adı ayrıca güzel olmuş  :2up :2up :2up Sende San Mai Taner de Hamon gözlerimiz bayram ediyor sayenizde.

:2up  :2up  :2up

İsim babası sensin unutma, vallahi cuk oturdu bu modele iyi düşündün  :2up

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #21 : 16 Aralık 2013, 22:14:14 »
Soytürk ustam ellerin dert görmesin senin çizgilerin çok belli oluyor.

Özgür ustama kabza konusunda kolay gelsin, sonu nasıl olacak merakla bekliyorum. Bu aralar şansı açık gidiyor. :)
Okinawian

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #22 : 16 Aralık 2013, 22:21:58 »

Özgür ustama kabza konusunda kolay gelsin, sonu nasıl olacak merakla bekliyorum. Bu aralar şansı açık gidiyor. :)

valla önce bana gelecekkk ip saracam ikence işkence üstüne soytürkün isteği sonuçta kıramam sonra güzel bir kök çeviz veya siyah bir micarta kabza olucak  :2up :2up
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #23 : 16 Aralık 2013, 22:28:01 »
Siyah micarta yap bence.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #24 : 17 Aralık 2013, 00:48:19 »

Teşekkür ederim.

valla önce bana gelecekkk ip saracam ikence işkence üstüne soytürkün isteği sonuçta kıramam sonra güzel bir kök çeviz veya siyah bir micarta kabza olucak  :2up :2up

:2up  Şimdiden heyecanlandım, merakla bekliyorum sonucu  :2up

Siyah micarta yap bence.

+1 ama kök cevizde iyi gider  O:-)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #25 : 17 Aralık 2013, 01:15:29 »
Bu bıçağa bıçak kadar dayanımı yüksek bir malzeme olmalı bence. Belki beyaz bir kabza malzemesi de yakışabilir. Daha güzeli aklıma geldi kamuflaj micarta :)

« Yanıtla #26 : 17 Aralık 2013, 01:53:00 »
Bu bıçağa bıçak kadar dayanımı yüksek bir malzeme olmalı bence. Belki beyaz bir kabza malzemesi de yakışabilir. Daha güzeli aklıma geldi kamuflaj micarta :)
Bence de kamuflaj giderdi bu bıçağa, aklıma şuradaki http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=631.msg9762#msg9762 örnek geliyor.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #27 : 17 Aralık 2013, 17:31:44 »
Sefa hocam ben bu linkteki bıçağı görmemiştim. Süper olur bence böyle bir malzeme. Veya buradaki mavi renkli malzeme yerine yeşilde kullanılabilinir. Yeter ki böyle kabzalık malzeme olsun. Her türlü olur :)

« Yanıtla #28 : 17 Aralık 2013, 18:07:07 »
Veya buradaki mavi renkli malzeme yerine yeşilde kullanılabilinir. Yeter ki böyle kabzalık malzeme olsun. Her türlü olur :)
Orada mavi renkli malzeme yoktu aslında, beyaz-siyah-gri kombinasyon vardı  ::)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #29 : 17 Aralık 2013, 18:27:47 »
Yok Sefa hocam ben bugün çok yorulmuşum. Ondan kaynaklanıyor bu yanılgı galiba :) 

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #30 : 17 Aralık 2013, 21:58:28 »

Sefa ustam, zamanında az iç geçirmemiştim bu bıçağına  :) Bu sapın yeşilini yapabilirsem sanırım çok ama çoook mutlu olacağım  :2up

« Yanıtla #31 : 17 Aralık 2013, 22:06:22 »

Sefa ustam, zamanında az iç geçirmemiştim bu bıçağına  :) Bu sapın yeşilini yapabilirsem sanırım çok ama çoook mutlu olacağım  :2up
Aslında yapabilirsin, yeşil-siyah-kahverengi-krem kumaşları kesip kırpık kırpık yap ve karışık bir şekilde bir plastik kapta polyesterle veya epksiyle karıştırıp sıkıştır. Olay bu kadar.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #32 : 18 Aralık 2013, 00:03:11 »

Aslında yapabilirsin, yeşil-siyah-kahverengi-krem kumaşları kesip kırpık kırpık yap ve karışık bir şekilde bir plastik kapta polyesterle veya epksiyle karıştırıp sıkıştır. Olay bu kadar.

Kısmetse en kısa zamanda  :2up