Ellerine sağlık Soytürk. Bu modeli baya sevdin sen! Her seferinde biraz daha oturuyor gibi. Kamuflajsız da yapamıyorsun!Baktım da bu BTR 80 ler genellikle lastik tekerlekli. Sapa bir G10 veya siyah mikarta pek yakışır gibi. Üzerine eğe ile lastik desenlerini de işleyebilirsin. Ne dersin?
Ustam ellerine sağlık döktürmüş'sün yine tebrikler
Özgür'ün şansı bu ara açık galiba, Soytürk bıçağın formu zaten malumun, arkadaşlarında dediği gibi oturaklı bir form oldu bu model... Bence bu çok güzel bir gelişme bir modelin senle anılır olması yada kendi modelini oluşturman çok iyi bir şey ...
Soytürk ustam ellerine sağlık bıçağı merakla bekliyorum evin arkasında bayağı bir odun var bu arada şans ile şansızlıklar devam ediyor hamon için hazırladığıız ikinci bıçak sizlere ömür :'(Ciddi ciddi tank gibi olmuş
Soytürk ustam ellerine kollarına sağlık süper bir çalışma olmuş model adı ayrıca güzel olmuş Sende San Mai Taner de Hamon gözlerimiz bayram ediyor sayenizde.
Soytürk ustam ellerin dert görmesin senin çizgilerin çok belli oluyor.Özgür ustama kabza konusunda kolay gelsin, sonu nasıl olacak merakla bekliyorum. Bu aralar şansı açık gidiyor.
Alıntı yapılan: ecorotti - 16 Aralık 2013, 22:14:14Soytürk ustam ellerin dert görmesin senin çizgilerin çok belli oluyor.Özgür ustama kabza konusunda kolay gelsin, sonu nasıl olacak merakla bekliyorum. Bu aralar şansı açık gidiyor. valla önce bana gelecekkk ip saracam ikence işkence üstüne soytürkün isteği sonuçta kıramam sonra güzel bir kök çeviz veya siyah bir micarta kabza olucak
Siyah micarta yap bence.
Bu bıçağa bıçak kadar dayanımı yüksek bir malzeme olmalı bence. Belki beyaz bir kabza malzemesi de yakışabilir. Daha güzeli aklıma geldi kamuflaj micarta
Veya buradaki mavi renkli malzeme yerine yeşilde kullanılabilinir. Yeter ki böyle kabzalık malzeme olsun. Her türlü olur
Sefa ustam, zamanında az iç geçirmemiştim bu bıçağına Bu sapın yeşilini yapabilirsem sanırım çok ama çoook mutlu olacağım
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 17 Aralık 2013, 21:58:28 Sefa ustam, zamanında az iç geçirmemiştim bu bıçağına Bu sapın yeşilini yapabilirsem sanırım çok ama çoook mutlu olacağım Aslında yapabilirsin, yeşil-siyah-kahverengi-krem kumaşları kesip kırpık kırpık yap ve karışık bir şekilde bir plastik kapta polyesterle veya epksiyle karıştırıp sıkıştır. Olay bu kadar.