Az kaldı sefa ustam.Bitecek. Emre ustam yarın birde zımpara arıyacağım... 40 lıktan kaça kadar almam gerek tek tek yazarmısın adam bi kum eksik verir şimdi zımparalarken sorun çıkar falan. Birde bütçem kısıtlı sadece 40 lıktan bol alsam eğe çizikleri için diğer ufak kumlardan az alsam birşey olurmu..
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum bu anlattığımdan sonra artık kesinlikle enteresan olayları başıma çektiğimi anlarsınız

(forumdaki diğer yazılarla beraber çeyreği etmez ama neyse)
Dershane çıkışı bir ayakkabıcıya gittim dede 72 yaşlarında falandır. Tam kitlemiş kapıyı dedim iyi akşamlar dede sende ham deri varmı? Sordu napcan diye. Dedim böyle böyle bıçak falan. Sonra cepten boynuz saplı bir çakı çıkardı kılıfının içinde. Böylemi istion dedi. He dayıcım dedim varmıdır sende dedim var var vercem ben sana dedi. Sen git bana bira al şurdaki bakkaldan ben sana vercem dedi. Neyse tamam dedim. Aldım geldim birayı ( adamın parasıyla). Ufacık bi parça çıkardı ben dedim dayı o yetmez o arkadaki büyüğü versen olmazmı. Dedi ne yapacaksın kasaturayamı. Efe silahımı var dedi sonra konu efelerden açılınca dedemin sesini kulaklarımda duydum.(Sen efe torunusun kimliğin heryerde geçerli) . Anlattım işte sökeli cafer efe falan diye adam coşa geldi

Sarıldı öptü falan

Meğer onunda babasımı akrabısımı ne sökeli cafer efeyle savaşmış. Sarhoş öpücüğünü kullandı tabi

Asite batırasım gelio yanaklarımı .... Neyse işte adam verdi deriyi elini öptürdü bidaha gel dedi tam gidiyorum yeni birşey söylüo bırakmadı adam beni bi saat neyse sonra selametle dedim çıktım... (
Adam feci çakırkeyifti...)Sonuç olarak Çok güzel bedava derim var

ne derisi olduğunu çözemedim söylermisiniz ?
Bu dışı 3 veya 2,5 mm kalınlığı var galiba... sağlam görünüyor ya kuzu koç yada daha iri bi hayvan ama rengine bakılırsa pek kuzu koç gibi görünmüyor işlenmiş halinide gördüm amcada koyu kahverengi rengi...Boya yoktu

Buda içi renk biraz bozuk çıktı ama oda kahverengi ne açık ne koyu...

Yarında tornacı ismet abiye uğruyacağım 13 tane marangoz gezdim burda adım başı marangoz var. Hiç biri sert tahtalarla iş yapmıyormuş. İsmete bak dedi en sonuncusu gittim kapalıydı...