Bıçak Sanatı - Forum

O-1 San Mai

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: O-1 San Mai
« Yanıtla #20 : 13 Aralık 2013, 10:31:49 »
Soytürk ellerine sağlık kardeşim çok mükemmel olmuş tebrikler  :2up :2up :2up

Teşekkür ederim Rasim ustam  :)

Tebrikler Soytürk usta... pek de dikkat etmediğimiz bu tarz bıçakları sayende sevmeye başladım... zira çok bi başka oluyor senin elinden çıkanlar...  :2up

Teşekkür ederim Murat abi, ustalık kim biz kim ?? Övgü dolu sözlerin için ayrıyetten teşekkür ederim. Birşeyler sevdirebildimse ne mutlu bana  :2up

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
« Yanıtla #21 : 13 Aralık 2013, 10:42:59 »
Soytürk ustam gerçekten çok hoş bir tarzın var ve bu bıçakta harika olmuş çok beğendim 304 paslanmaz ile kaynak oluyormu diğer çelikler le...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #22 : 13 Aralık 2013, 11:14:29 »
Soytürk ustam gerçekten çok hoş bir tarzın var ve bu bıçakta harika olmuş çok beğendim 304 paslanmaz ile kaynak oluyormu diğer çelikler le...

Teşekkür ederim Sinan ustam, valla bende Özgürün yalancısıyım bulup denemek ve neticeyi görmek lazım  ;)

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #23 : 14 Aralık 2013, 01:04:16 »
Söytürk eline sağlik kontrast için marangoz testere hurdalarina baksan burdakiler 75 ni 8 den oluyor .artik inşallah oralarda marangoz vardir yoksa tavsiyede edemiyecem üzülüyorum yav şu İstanbul'da ne garibanlik diye   :( :-\
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #24 : 14 Aralık 2013, 01:24:26 »
Eline sağlık Soytürk. Güzel bir namlu formülüne deri sapı eklemen çok iyi bir düşünce.  :2up

Şu ki san mai'den daha çok keyif alma adına namluyu daha yakından çektiğin fotoğraflar olsa hoş olur.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #25 : 14 Aralık 2013, 20:54:45 »
Söytürk eline sağlik kontrast için marangoz testere hurdalarina baksan burdakiler 75 ni 8 den oluyor .artik inşallah oralarda marangoz vardir yoksa tavsiyede edemiyecem üzülüyorum yav şu İstanbul'da ne garibanlik diye   :( :-\

Ah Kaya ustam ahh, marangoz testereleri ile yapmaya çalıştığım denemelerin haddi hesabı yok, geneli hep hüsran oldu malesef :(

Eline sağlık Soytürk. Güzel bir namlu formülüne deri sapı eklemen çok iyi bir düşünce.  :2up

Şu ki san mai'den daha çok keyif alma adına namluyu daha yakından çektiğin fotoğraflar olsa hoş olur.

Kontrast çok düşük Eylem, o sebeple fotolarda keyifsiz :(

engn

• *
  • 36
  • Meslek: serbest
  • Yer: Bingöl
« Yanıtla #26 : 14 Aralık 2013, 23:11:01 »
Ustam ellerine sağlık.Calismalarinla ilgili bi video koysan cok guzel olucak usta...

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #27 : 15 Aralık 2013, 00:52:35 »
Ustam ellerine sağlık.Calismalarinla ilgili bi video koysan cok guzel olucak usta...

Teşekkür ederim, çok isterim ama inanın fotoğraf çekmeye bile fırsat olmuyor bazen  O:-)