Asıl sizler bizleri yüreklendiriyorsunuz yaptığınız eserlerle ve tavsiyelerinizle Salim abi, böylece bizler de bu işe gönül verip bu yolda ilerlemeye çalışıyoruz en ufak bir konuda bile yardımlarınızı esirgemediğiniz için bizlere cesaret verdiğiniz için size ve bütün üstadlarımıza teşekkür ederim buradan. Sizin de dediğiniz gibi Salim abi insanın kendi emeğiyle yaptığı zaman harcayıp heyecan duyduğu ürün gibisi yok gerçekten, artısıyla eksisiyle de olsa. Ben arada anneme ufak tefek şeyler yaparım evde o basit eşyalar bile bana zevk verir, babam görür akşam gelince o sen bu işten anlıyorsun der güleriz hep beraber

Gerçekten sizler gibi değerli forum üyelerinin arkadaşlığını kazanabilmek tavsiyelerini alabilmek benim için çok değerli. Çocukken hep hayal ederdim, ileride dalış yapan abilerle tanışsam ben onlara yardım etsem eşyalarını taşısam dalışlarında yardımcı olsam onlardan da birşeyler öğrensem diye uzun bir zaman sonra bu çocukluk hayalim gerçekleşti

çocukluğumdan beri de bıçaklarla yakından ilgilenir severdim ve en sonunda bu forumu bulabildim ve sizlerle tanışma fırsatım oldu bu bile benim için çok anlam ifade ediyor Salim abi.