Arkadaşlar hala çelik isteyen varmı?ben özgürözdemir beyle görüştüm.hafta sonu buluşup,bu işi halletmeye karar verdik,(bu arada cumartesi çalışacağım büyük ihtimalle şimdi haberim oldu) :(şimdi şöyle yapalım diyoruz,başka çelik isteyen arkadaş varsa kişi sayısına bölüp,kargo ile adreslere göndermek örneğin:4mm (600 *2000 ck 67) 40cm*60cm parçalar halinde gönderim.
eski konuya göre:
ben 1-fatih aydın
2-murat güler
3-tolga arıkan
4-emin albayrak
5-blackizmir
isteyenler arasında idi eğer unuttuğum varsa ve listeden vaz geçen varsa lütfen cevap yazarsa sevinirim.
işin para kısmını nasıl halledeceğiz birde o var içinizden istanbulda olan ve daha önceden tanıdığınız buluşmaya gelebilecek birindede toplanabilir,veya benim verdiğim bir hesaptada toplanabilir,
şimdi tekrardan özgürbeyle görüştüm,2 metre boyunda olan plakadan 5 cm lik 40 tane çıkar diyor o kendi firmalarına malzeme almaya giden arkadaşlarına aldıracak plakayı,işyerlerindeki gyotinde kesim yaptıracak,kesim için ücret talebinde bulunmuyor.
istanbuldan gelebilecek arkadaşlarla gidip orada malzemeleri paketler kargoya veririz.
cumartesi işimden dolayı gidemezsem içimizden cumartesi gelebilecek gönüllü kim varsa haber versin.gyotin hassas kesim yapıyormuş yamulma olmuyor dedi,isterseniz bir iki deneriz,olmuyorsa keseriz,oluyorsada 40*60 bütün gönderelim diyeceğim ama taşıması zor olur diyor.malzemenin fiyatıda 163 tl Katılımcı sayısına bölünecek.ilave masraf kargoya taşımak için araç gerekirse maliyete ekleriz,ayrıca başka masraf şu an için görünmüyor,alıcı sayısı netleşsin tam bir maliyet çıkartır,kişi başı şu kadar diye buradan veya özelden yazışırız,mesai arasında yazıyorum yazıyı hatalar varsa kusura bakmayın.