insanlar sadece görüntüye önem veriyorlar halbuki sağlamlık ve kalite en önemli ölçü,fiberden bence bıçak yapılması sadece iş olsun torba dolsun misali olmuş,bu tip bir bıçak evlerde yada dağda avcının işine yaramaz sadece art niyetli kişilerin kontrol noktalarından metal olmadığı için rahatça geçmesini sağlar, bizde kötü niyetli suikastçı olmadığımıza göre bu bıçağı almaya gerek yoktur dostlar,ne demişer yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı,ben yurt dışından çok büyük paralar ödenerek getirilen bu bıçakları alma taraftarı değilim,öyle kaliteli bıçaklar üretiliyorki artık ülkemizde,2 ay önce memlekete gittim taşköprü pazarında geziyorum devrekanili bir üretici var uzun zamandır orada satış yapar,yaptığı bıçakları o kadar kaliteli yapmışki keskinlikleri süper körelme sorunu yok sadece sap kısmında çok ince zımpara yapmamış,neden ince zımpara yapmadın dedim "bu bıçakları yaptığımda ince zımparam kalmamıştı" dedi,tosyada bıçak imalatçılarının bir sokağı var demirini elde dövüyorlar suyunu veriyorlar jilet gibi kesiyor ,bıçkı ,tahra, balta ,nacak, o biçim kaliteli el işçiliği, parasıda çok değil,20-30 tl arasında bıçaklar,baltalar 25-50 tl arasında ama garantili veriyorlar adamlar kendi damgalarını vurmuş,bozuldu gel al paranı ayrıca yol masrafların artı yemekde bizden garantisi var,denizli yatağandaki bıçakimalatçılarını, trabzon sürmenedeki , giresun daki mehmet genç bıçaklarını bursadaki turgut aydemir bıçaklarını , sinopdaki özekes bıçakları el yapımı bıçak imalatçılarınıda burada anmadan geçmek olmaz . sevgiyle kalın dostlar