tam bir av bıçağı olmuş, hem de çok güzel bir av bıçağı. eline sağlık soytürk usta 
Teşekkür ederim
soytürk kardesim ellerine emeklerine saglik hakikaten tam benim istedigim modelde
bir bicak olmus valla hakikaten eline saglik bu bicak avmi dinler her yerde kullanabilirsin
harika

Teşekkürler Yılmaz ustam
elinize sağlık gayet güzel olmuş. 
Teşekkür ederim .
Kardeşim ellerine sağlık harika olmuş. Performans sonuçlarını da bekliyoruz.
Sağolasın Salim kardeşim, kısmetse satacağım bu arkadaşı yeni sahibi paylaşır İnşallah performans sonucunu
bu güzelden bende istirem ona göre 
Yav mübarek her yerin bıçak dolu ama senden kıymetli değil ya
Ustam harika bir bıçak ortaya çıkmış. Her türlü kullanışlı bir bıçak. Elleriniz dert görmesin.
Teşekkür ederim .
Ustam eline sağlık çok temiz bi çalışma olmuş.O-1 civa çeliğine göre nasıldır dövmede kolaylık olarak? Birde şu örsü göstermeyin artık lütfen, olan var olmayan var. 
Teşekkür ederim Sertaç kardeşim, valla bu arkadaşı dövdüğüm mil daha önce dövdüğüm civa çeliğine göre daha kalın olduğu için elbette ona göre daha zor, biliyorsun malzeme kalınlaştıkça dövmesi o kadar zor

Örs dedin mi biliyorsun akan sular duruyor, onun olmadığı bir bıçak fotosu düşünemiyorum bile ( hata onun olmadığı atölye atölye değil bence )

İnşallah daha iyisi senin olur
Soytürk, bence de muhteşem görünüyor
bu bıçaklar artık tastamam oturdu sende, ellerin kolların dert görmesin 
Sefa ustam; değerli yorumların için çok teşekkür ediyorum umarım bu güzel yorumunu gerçekten haketmişizdir
Ellerine sağlık Soytürk, gerçekten çok hoş bir bıçak olmuş. Hem dövmenin özelliklerini taşıması, hem senin tarzını yansıtması hem de diğer taraftan daha önce yaptıklarına göre biraz daha ince bir şekil taşıması bence mükemmel bir uyum yaratmış. Sefa Hoca'ya katılmamak elde değil, dövme işi sende artık oturdu. Her seferinde daha da güzelini göreceğimize eminim.
Teşekkür ediyorum Şafak abi, aslında ince bıçaktan pek haz etmiyorum fakat bu arkadaşta güzel durdu