Ustam eline sağlık her zaman ki gibi güzel bir bıçak olmuş. Zladinioxun içeriği nedir ustam?
üstadım ellerine sağlık çelik olarak çok güzel bir seçim ayrıca bıçak bir harika paslanmas damascusu dövmenin incelikleri nedir, aynen paslanmaz gibimidir ?
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 20 Ağustos 2013, 12:59:02üstadım ellerine sağlık çelik olarak çok güzel bir seçim ayrıca bıçak bir harika paslanmas damascusu dövmenin incelikleri nedir, aynen paslanmaz gibimidir ?tesekkürler , ben dögerken ,kaynagi bozmamak icin borax katiyorum ve celigi sogutmamaya dikkat sdiyorum
Çok güzel olmuş ustam ellerimize sağlık.özür dileyerek soruyorum kaç paraya mââl oluyor peki damascus bıçaklar .
Metin usta tebrik ederim ellerinize saglık, Sefa usta daha once forumda geleneksel nakirilerin neredeyse ustura et kalınlıgında oldugunu belirtmisdi sizinkide oldukca ince gorunuyor. Sormak istedigim şu acaba ısıl islemde agızda yamulmayı nasıl önlüyorsunuz. Yoksa profil ısıl islem sonrası mı bu kadar inceltiliyor . İyi calısmalar