seramik bileme çubukları istanbulda satılıyor.dükkan ismine dikkat etmedim, bir dahaki gittiğimde hem adres hem dükkan ismini buradan yazarım.[/quoteSelamlar Mehmet bey, semt olarak nerede bu dükkan ?
başlık umarım doğrudur, arkadaşlar Emre ustanın zaman zaman bahsettiği derinin arkasına polisaj tozu sıvayıp, zımparayla bilenen bıçakların son masatlama işlemi konusunu zaman zaman ben de uyguluyorum.Geçen Emre Usta'yla bir konuşmamızda; bu katı tozu hafif ısıtıp sürsek (veya kuru) deriye tam yediremediğimizden, çok ısıttığımızda da pütür pütürlü bir yüzey oluştuğundan bahsedip bu işi "met-par" ile yapsak nasıl olur demiştim. Met-par bildiğiniz gibi çikolata kıvamında bir metal parlatıcı, polisaj tozuyla aynı mantıkta olmalıydı. Emre usta da dene sonucuda foruma yaz demişti. Bu hafta sonu denedim. Bir parça derinin arkasına bir sünger yardımıyla metparı sürdüm. Deri bu macunu öyle bir emdiki 3 4 kat sürdüm. Bu haliyle bıçağı masatladım. gayet güzel oldu. Yav dedim, pembe polisaj tozu maviye göre sanki biraz daha yumuşak gibiydi bide bunun üstüne hafifce çok bastırmadan (yüzeyi bozmadan) sürsem nasıl olur dedim ve de sürdüm. Valla benim çok beğendiğim bir durum oldu.İlgilenen arkadaşlara duyurulur....