Murat Bey, Sanırım "Neden bıçak?" sorunuzun cevabı sayesine var bu forum...
Üstadım, cevabınız mesaj trafiğinde kaynamış, atlamışım, kusura bakmayın. Az önce sizin "İNZİVA" başlığınızı inceliyordum. Ayırabildiğim tüm zaman, enerji ve her tür kaynağımı "bıçak sanatı yolu"na ayırıyorum. Bugün artık inşaat malzemecileri açılmıştır diye gaz beton blok almak üzere yola çıktım, oğlumla (8 yaşında). "Baba sen ne hazırlığı yapıyorsun böyle hergün birşeyler alıyorsun" dedi. utandım, kendimden. Malzeme ve takım toparlamaya ayırdığım zamanın bıçak yapmaya ayırdığıma yakın olduğunu fark ettim. Tıpkı müziğin zevkine varacağına setin özellikleri, sesin şiddetine ve hoparlörlerin büyüklüklerine takılan insanlar gibi hissettim (kimse alınmasın bana uymaz, seven sever...).
Şu an ne yaptığınızı veya yapmadığınızı toparlayacak kadar hafızam mevcut değil ne yazıkki ama sürekli katkınızı görüyorum, avatar fotonuzu çok seviyorum ve ne yapar/yapmazsanız yapın, buradaki katılımınızın değer kattığını düşünüyorum. Eğer beğeneceğiniz (hatta başkalarının da beğeneceği) bir iş yapmak istiyorsanız, naçizane tavsiyem (ki genç tasarımcılara da aynını söylerim) birilerinin "güzel" dediğini yapmaya çalışmak yerine kendi sıkıntınızı çözecek "başka" birşey yapın. Bıçak değil sizin ihtiyacınıza özel kesebilen bir "şey" hatta sıfırdan değil varolan bir nesneyi bozup yapın. Mutlaka sizinle aynı ihtiyacı duyan birileri vardır ve onlar sizi anlayacaktır. Anlamasalarda bu "onların" sorunu, siz eylendikten sonra....
Bu arada gaz betonu ve çok ucuz bir ince testereyi aldım bugün

Bu arada şimdi yaşınızı farkettim, benden yaklaşık bir 10yıl öndesiniz. YAAAAA