Çok özgün ve biçağin karakterine giden bir formu var .bomba gibiyim diyor.tebrik etmek az bile gelebilir ellerine sağlik..
Teşekkür ederim Kaya ustam.
Soytürk,hep içimde ukte olmuştur dövme işler ancak ne kolum ne belim dövme işine sıcak bakmıyorlar, tabii sendeki kol kuvveti lazım bu kalınlıkta çelikle çalışmaya. Senin yaptıkların her geçen gün olgunlaşıyor, kendine has güzel bir karakter kazandı artık, aramızda bir çoğunun isteyeceği hoşlukta eserler verdikçe senin bir sonraki işinin nasıl olacağını merak eder olduk. Sanmaiye yakışır bir bıçak tipi olmuş bu, kendine özgü bir ihtişamı var, helal diyorum 
Senden bu sözleri duymak çok iyi geldi Emre ustam, senin kadar titiz çalışmayada ben özenmişimdir hep
Eline saglık kardeş çeliğin o kesitten bıçak haline gelene kadar dövme işlemini tecrube etmiştik bayagı ter dökmek gerekiyor güzel olmuş
bir sanmai denemesi yapmak isterdim dorusu, ikinciyi sabırsızlıkla bekliyor ulucağım kolaygelsin

İnşallah Mehmet kardeş, kısmet başka zamana İnşallah.
dostum eline sağlık cok güzel olmuş

Teşekkür ederim
İki'side süper tebrikler
ellerine emeğine sağlık
Sağolasın Rasim ustam,senin şahmerdanı gördükten sonra bizde home made power hammer'a yüklendik

( Balyoz'dan bozma çekiç )
Soytürk ellerine sağlık çok güzel olmuş bu işi yedin,sıra damascusta senden onuda bekliyoruz.Çok beğendim
Sağolasın Mehmet ustam, inşallah sırada oda var
Soytürk gerçekten çok güzel işler çıkarmaya başladın.... tebrikler.... 
Teşekkür ederim Murat ustam.
Ellerine saglik , bence yaptigin en guzel is bu oldu.
Teşekkür ederim.
BENCEDE BU DAHA GÜZEL OLMUŞ...
Eyvallah, insan nasıl evlatları arasında ayrım yapamazsa bende o pozisyondayım şuan
Çok saldırgan ve caydırıcı bir tabiatı var bu arkadaşın onunla arkadaşlık etmek bile cesaret işi.Ellerine kollarına sağlık Soytürk ustam süperrr olmuş

Sağolasın Yunus ustam
Bunlar yetmez arkadaş, başlamışken bir üçüncü, belki de dördüncü gerekir 
Hafta sonuna İnşallah 3. de hazır olur ama 4. bu hafta biraz zor gibi
çeliğin kalınlıgını görünce baya kalori yakmısınız sanırım
birde elde dövüldügünü varsayarsak oldukca hos olmus eline koluna saglık
Teşekkür ediyorum, inanın iş bitipte bıçağı asitleyip sonucu görünce o yakılan kalorilerin hiçbir önemi kalmıyor
Soytürk usta süper olmuş elinize sağlık 
Teşekkür ederim ...