Murat ustam tevazu göstermeyin siz deneme yapmazsınız sadece yaparsınız
İnşallah birgün güzel ve özel bir bıçak yaparsam sizin giydirmenizi isterim.
Teşekkürler, Salim... birgün ben de kendi yaptığım bir bıçağı giydirmeyi çok istiyorum...

Valla söyleyecek söz bırakmamışsın, hepsi birbirinden güzel ve görkemli duruyor. Ellerin dert görmesin.
Sağolun Sefa hocam... bu aralar pek fazla fırsatım olmuyor açıkcası elimde daha önce resimlerini çektiklerimde vardı , ortaya bir karışık yapayım dedim....

Pek şık çalışmalar Murat, ellerine sağlık
. Artık bunlara girecek bıçakları da sen yapsan tam olacak
Tamam ev biraz daha dağılır ama sonuçta evdekiler alışmıştır artık 
Emre ustam beğeninize teşekkürler, aslında yola çıkış amacım bıçaktı, anca bu kadarını koparabildim, yeniden bir mücadeleyi gözüm henü kesmiyor ama, peşini de bırakmayacağım... neticede erkek egemen bir toplumuz değil mi

buda şimdi hatırlayamadığım (aslında çok iyi hatırlıyorum arkadaşı, bıçak da kendi eseri, ama ismini çıkaramadım birden, görüpte hatırlatırsa çok sevineceğim.. ) bir çalışma...
Merhaba Murat abi,
Bana ait olan bıçağın resimleri aşağıdakiler. Tekrar ellerine sağlık...

evet serhat, dünde konuştuk , yaşa veriyorum artık ben bu unutkanlıkları...

Murat abi ellerine sağlık çok özel çalışmalar, hepside birbirinden güzel.
Fatih ustam, senin bizlere yaşattığın göz zevki ve heyecanların sebebi olan o muhteşem çalışmalarının yanında bu benimkilerin esamesi bile okunmaz.... senin beğenmiş olman ise ayrı bir zevk oldu.... yürekten teşekkürler...

Çok güzel olmuşlar Murat ustam
Ellerine sağlık,gerçekten bu konuda Türk hava yolları gibi rakipsizsin demek istiyorum 
Benden kaçan küçük detay (söylemeyi bende unuttum) ateş başlatma çubuğu için yer yapmadık,ama detay işçiliği yeter,oda eksik kalsın 
Bülent bey , beğenmenize memnun oldum... valla o dediğiniz detay bi ara aklımdan geçti ama söylemediğiniz için ben de üstünde durmadım, size sormakda aklıma geldi.... halbuki birkaç sefer de kılıflar üzerinde de konuşmuştuk ama ... nasip işte....

bir dahaki çalışmalara inşallah....
Ustam ellerine sağlık harika işler olmuş

Sevgili Metin, bırak şimdi beni.... hani hala bekliyorum çalışmalarını..... yapıp yapıp kenaramı atıyorsun nedir....

teşekkürler Metin.....

yav murat abı ne desem boş maşallah hangi birine insan bakacagini şaşiriyo
hepsi birbirinden güzel

adaş senin işleri de biliyorum ben , yap ortaya bi karışık bizimde gözümüz bayram etsin....

Maşallah. Eline sağlık Murat bey. Hepsi birbirinden güzel.
Teşekkür ederim....