Bıçak Sanatı - Forum

YENİDEN YENİ ÇALIŞMALAR...

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
Ynt: YENİDEN YENİ ÇALIŞMALAR...
« Yanıtla #20 : 28 Mayıs 2013, 22:41:44 »
yav murat abı ne desem boş maşallah hangi birine insan bakacagini şaşiriyo ??? hepsi birbirinden güzel :2up :2up :2up
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 28 Mayıs 2013, 22:57:42 »
Maşallah. Eline sağlık Murat bey. Hepsi birbirinden güzel.
You lie, we die.

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #22 : 30 Mayıs 2013, 09:14:49 »
Murat ustam tevazu göstermeyin siz deneme yapmazsınız sadece yaparsınız :) İnşallah birgün güzel ve özel bir bıçak yaparsam sizin giydirmenizi isterim.
Teşekkürler, Salim... birgün ben de kendi yaptığım bir bıçağı giydirmeyi çok istiyorum... :)
Valla söyleyecek söz bırakmamışsın, hepsi birbirinden güzel ve görkemli duruyor. Ellerin dert görmesin.
Sağolun Sefa hocam... bu aralar pek fazla fırsatım olmuyor açıkcası  elimde daha önce resimlerini çektiklerimde vardı , ortaya bir karışık yapayım dedim....   :)
Pek şık çalışmalar Murat, ellerine sağlık  :2up. Artık bunlara girecek bıçakları da sen yapsan tam olacak  :P Tamam ev biraz daha dağılır ama sonuçta evdekiler alışmıştır artık  ;D
Emre ustam  beğeninize teşekkürler, aslında yola çıkış amacım bıçaktı, anca bu kadarını koparabildim, yeniden bir mücadeleyi gözüm henü kesmiyor ama, peşini de bırakmayacağım... neticede erkek egemen bir toplumuz değil mi  :D :D :D
buda şimdi hatırlayamadığım (aslında çok iyi hatırlıyorum arkadaşı, bıçak da kendi eseri, ama ismini çıkaramadım birden, görüpte hatırlatırsa çok sevineceğim.. ) bir çalışma...

Merhaba Murat abi,
Bana ait olan bıçağın resimleri aşağıdakiler. Tekrar ellerine sağlık...

evet serhat, dünde konuştuk , yaşa veriyorum artık ben bu unutkanlıkları... :)
Murat abi ellerine sağlık çok özel çalışmalar, hepside birbirinden güzel.
Fatih ustam, senin bizlere yaşattığın göz zevki ve heyecanların sebebi olan o muhteşem çalışmalarının yanında bu benimkilerin esamesi bile okunmaz.... senin beğenmiş olman ise ayrı bir zevk oldu.... yürekten teşekkürler...  ;)
Çok güzel olmuşlar Murat ustam  :2up :2up :2up

Ellerine sağlık,gerçekten bu konuda Türk hava yolları gibi rakipsizsin demek istiyorum  :)

Benden kaçan küçük detay (söylemeyi bende unuttum) ateş başlatma çubuğu için yer yapmadık,ama detay işçiliği yeter,oda eksik kalsın  :)
Bülent bey , beğenmenize memnun oldum... valla o dediğiniz detay bi ara aklımdan geçti ama söylemediğiniz için ben de üstünde durmadım, size sormakda aklıma geldi.... halbuki birkaç sefer de kılıflar üzerinde de konuşmuştuk ama ... nasip işte.... :) bir dahaki çalışmalara inşallah....
Ustam ellerine sağlık harika işler olmuş  :2up :2up :2up
Sevgili Metin, bırak şimdi beni.... hani hala bekliyorum çalışmalarını..... yapıp yapıp kenaramı atıyorsun nedir....  :D
teşekkürler Metin..... :)
yav murat abı ne desem boş maşallah hangi birine insan bakacagini şaşiriyo ??? hepsi birbirinden güzel :2up :2up :2up
adaş senin işleri de biliyorum ben , yap ortaya bi karışık bizimde gözümüz bayram etsin....  ;)
Maşallah. Eline sağlık Murat bey. Hepsi birbirinden güzel.
Teşekkür ederim.... :)
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #23 : 30 Mayıs 2013, 12:10:58 »
Murat ustam yaptığın kılıflara yorum yapamıyorum artık. Hepsi çok güzel seyirlik olmuş.Ellerine sağlık
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #24 : 30 Mayıs 2013, 12:17:02 »
Murat ustam siz bu titizlikle güzel bıçaklarda yaparsınız. Ama önce başlamak gerekir :)

BY1907

• BAHADIR YİĞİT
  • 280
  • Meslek: özel sektör
  • Yer: eskişehir
« Yanıtla #25 : 30 Mayıs 2013, 12:31:06 »
Murat bey tebrik etmekten başka birşey gelmez elimizden ellerinize sağlık. :2up :2up :2up
BY1907 = BAHADIR YİĞİT

muraterkut

• 1119
« Yanıtla #26 : 03 Haziran 2013, 13:37:35 »
Murat ustam yaptığın kılıflara yorum yapamıyorum artık. Hepsi çok güzel seyirlik olmuş.Ellerine sağlık
Teşekkürler Tufan bey...
Murat ustam siz bu titizlikle güzel bıçaklarda yaparsınız. Ama önce başlamak gerekir :)
önce evde ihtilal yapabilmem lazım, daha yeni yeni barışı tesis ettik....  :D
Murat bey tebrik etmekten başka birşey gelmez elimizden ellerinize sağlık. :2up :2up :2up
Çok teşekkürler....  ;)

bilalkahveci78

• *
  • 8
  • Meslek: Makine Teknikeri
  • Yer: Karabük
« Yanıtla #27 : 03 Haziran 2013, 13:50:59 »
Gerçekten çok güzel çalışmalar.Murat Usta ellerine sağlık.Bu güzel çalışmaların devam etmesi dileklerimle.Selam ve Dua ile.

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #28 : 04 Haziran 2013, 07:49:38 »

On numara işler Murat ustam, ellerine sağlık. Bir bileklik projem vardı hatırlarsan, fırsat bulup araştıramadım kusura bakma, ilk fırsatta başını ağrıtacağım kısmetse  :)

Mustafa Özdemir

• 311
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #29 : 04 Haziran 2013, 13:16:13 »
gerçekten ellerinize sağlık çok güzel sanat eserleri...

muraterkut

• 1119
« Yanıtla #30 : 13 Haziran 2013, 11:52:47 »
Gerçekten çok güzel çalışmalar.Murat Usta ellerine sağlık.Bu güzel çalışmaların devam etmesi dileklerimle.Selam ve Dua ile.
Teşekkürler Bilal,  ;)

On numara işler Murat ustam, ellerine sağlık. Bir bileklik projem vardı hatırlarsan, fırsat bulup araştıramadım kusura bakma, ilk fırsatta başını ağrıtacağım kısmetse  :)
Teşekkür ederim Soytürk... valla benimde biriki tane niyetim var ama hala fırsat bulamadım... :)
gerçekten ellerinize sağlık çok güzel sanat eserleri...
Teşekkürler... :)

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #31 : 13 Haziran 2013, 12:17:42 »
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır hepsi birbirinden güzeller. Ağzımızın suyu akarak izliyoruz  :2up :2up :2up :2up

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
« Yanıtla #32 : 14 Haziran 2013, 20:31:57 »
eline sağlık murat hepsi çok güzel... :2up