Az masrafla elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık,eğer yetersiz bir yer olursa onu geliştiririz diye düşündük,ama bize göre süper oldu...
En masraflı kısımlar alınan tekerler,rulman yataklar (üzerinde olanlar yeni değişti, eskiler yataklar diğerleri acaip ses yapıyordu,şimdi fısıltı halinde çalışıyor

) ve mecburi kalın malzemeden yapılması gereken bant zımparanın kafası (10 mm malzemeden kesildi) oldu,
Ben daha beceremiyorum ama büyük teker,küçük teker hatta bir küçük teker öne alınıp iç bükey taşlama yapılabilir,artı özellik ( fotoğraflarda biraz fazlaca yatmış görünüyor,artı tabla farklı ) yan yatıyor,disk zımpara kullanılabiliyor,ben en çok bu özelliğini seviyorum,bıçak bilemede çok faydası var, stokta da 80-3000 kum arası disk zımpara bol miktarda mevcut

Beni en çok korkutan devir ayar mekanizması ve üzerinde ki motor oldu ama onlarda bizim gibi süper acemilerin elinde 4 tane profil çıkarıp birde üstüne ağız açarak yaptıkları işin hakkını verdiler...
Ama mekanik usta Adem abi,eline kaynak makinesi ve jet taşını alınca demirden adam yapar desem yeridir:)