Çok sağolunuz dostlar, özellikle yapıcı eleştiriler çok önemli.

Boşlukları doldurmayı aslında aklıma getirdim bi ara ama nasıl malzemeyi oraya tutturabileceğimi çözemedim, boş haliyle ekstra hafifliği güzel geldi ben de dokunmadım. Ancak kehribar ya da ahşap ile doldurma gerçekten iyi yapılırsa çok güzel görünecek, farkındayım, ancak nasıl bir teknikle sabitlemem gerektiği konusunda çözümü olan arkadaşların fikirleri iyi gelirdi. Aslında aynı model şöyle 10 milimlik bir malzemeden yapılsa ve kenarlar göze çarpacak kadar yuvarlansa harika olurdu gibi geliyor, ancak nerdee öyle bir çelik malzeme

Saten bitiriş işi kolay, belki 15-20 dakikamı alır ancak kabzanın mat ve kumlanmış gibi elde tutunan hali hoşuma gitti, tam girişiyordum temizliğe zımparada son anda vazgeçtim, biraz polisaj macunu ve sıfır tel ile temizlik yaptım tufali sadece. Eskiden yaptığım bir örneğin görünümü şurada :
https://lh5.googleusercontent.com/-ZBo8ikcsmSU/SOSvZSrv2LI/AAAAAAAAAOo/IkKAwToMCV8/My%252520Documents.jpg?imgmax=800. Karşılaştırıldığında hangisi daha iyi duruyor sizce? Görüşlerinizi bekliyorum...
Meyva bıçağı (paring-peeling) olarak düşündüğümden tahta üzerinde kullanıma uygun yapmadım açıkçası. Elde meyva soyarken uzun namlu pek kullanışlı olmuyor fikrimce.
Tekrar sağolunuz güzel sözleriniz ve fikirleriniz için. Dolguyu sabitleme konusunda fikirleri bekliyorum