Cevizdeki yumruları yerun <3 Ceviz mi bu arada o ?
Tam olarak sorduğunu anlayamadım ama,gerçekten çok güzel desenleri var,sınıf olarak 5 numara olabilir 
bıçak güzel olmuş.ama pimlerin yanındaki az boşluklar için biraz ceviz ağacının gevintisini jopanla karıştırıp oraya kürdanla dolgu yapar kuruyunca ince tesfiye edersiniz.hiç belli olmaz.
Aslında pim aralarında boşluk yok gibi dediğiniz gibi bir tadilat yapmak isteseniz yapamazsınız,müsait boşluk yok
Fazlaca belli olup boşluk gibi görünen (kök cevizin çok gevşek yapılı olmasından kaynaklı) pimlarin boylarını kısaltırken meydana gelen ısıdan kaynaklı kararma diyebiliriz 
Yerun=Yerim
<3 yan yatmış kalp oluyor.
Ergen ağzı işte hocam kısaca kabzaya iltifat ettim ellerine sağlık 
Eleştirimide yapayım, kabzanın pin deliklerini delerken matkabın devirini yükseltmen gerek, yada bilmiyorum belki de doğru uç kullanmadın...
Teşekkürler, ben bu ergen ağız konusunda biraz yabancıyım

Matkabın deviri ile alakalı bir durum olmadı,geriye doğru bakarsan neden böyle olduğunu yazdım

Arkadaşlar sert malzeme delerken matkap tezgahı ağır devirde yumşak malzemede hızlı devirde çalışır.İnce matkap hızlı devir ,matkap çapı büyüdükçe devir düşer.Aslında matkap çapı ve malzeme cinsine göre devir hesapları var ama akıl karıştırmayalım.Birde şu yanlış bilgileri düzeltirsek güzel olacak.Matkap kesici ucun adıdır,makine ise matkap tezgahı veya bireyizdir.Deliklere takılan ucu yuvarlanmış çivilere pin değil pim denir.Ama bizim saplarda kullandığımız uçları çekiçlenen çiviler ise pim değil perçindir.Kimseyi rencide etmek gibi bir niyetim yok sadece doğru bilgi vermeye çalışıyorum.Saygılar
Bilgiler için teşekkürler Mehmet ustam

Bana göre asıl sorun;
Kabzeyi yapıştırdık,pimleri çekiçledik perçin yaptık,kabze malzemesi ham halde kabzeye şekil verirken haliyle perçinlerde işleniyor ve alttan perçin bozuk bir görüntü oluşturuyor veya ben beceremiyorum,
Zaten epoksi ile yapışıyor,bende bu tam çap delip (sıkı sıkı geçirip) pim gibi kullanıyorum..
Elinize sağlık çok güzel olmuş 
Teşekkürler