Bugün eşimle sağlam kavga ettik

Bıktım senin hobilerinden dedi

Dönüp baktım eve, harbiden abartmışım. Kiler av malzemeleriyle tıka basa dolu. Daha çatıda asansör dairesinin yanında bot ve kaba malzemeler var. Sanaide bir arkadaşımın yanında köpek duruyor. Her iki günebir yem ve temizlik için gidiyorum yanına. Balkonda kocaman ceviz tezgah üzerinde taşlama ve mengene bağlı. Bir misafir gelse çay içecek yer yok. Mutfak masasının üzeri, kılıf ve ince tesfiye malzemeleriyle dolu, yatak odasında duvarda dört tüfek asılı...
Galiba biraz abartılı oldu artık...
Maliyet hesabı yapıyorum, ayda kızımın kreş parası kadar masrafım var, malzeme eskiyor, bitiyor, daha iyisi çıkıyor...
Acilen bir depo bulmam lazım.
Geçen gün Discovery de tabu diye bir program vardı, Hobi mi? tabu mu? diye değerlendiriyorlardı konuları. Benimkiler tabu oldu sanırım artık. Daha iyisi, daha fazlası... sonu yok. En iyi avı ben vuracam, en iyi malzemeler bende olsun, en güzel bıçağı ben yapacam...
Bu bıçakları yaptığımda face book a koydum, hertaraftan telefon geldi, bizde isteriz diye. Bitarafım kalktı, gururum okşandı, gaza geldim. Evet sihirli cümle ''GAZA GELİYORUM'' ve abartıyorum artık.
Geçen sezon limit aşımından 2400 tl ceza yedim. (ördek avında) Üç defa ölümden döndüm (Boğuluyordum) Hep daha fazlası için. Havam olsun şanım yürüsün kompleksi sanırım bu. Düşündüm bu gün buna ihtiyacım var mı diye. Evet herkes kadar var. Fakat olmasa da olur. En güzel bıçağı yapmasam ne kaybederim? En iyi avcı olmasam bana kaybı ne olur? Hiiiiiç.
Bir kadınla başa çıkmayı beceremeyen hıyar (Ben) en iyi avcı olsa kaç yazar?
Anlıyacağınız yaşam alanımdan ve bir süreliğine de hayatımdan hobilerimi çıkartmaya karar verdim. Elimde dört tane bıçak var, bitirip tezgahı toplayacağım.
Misafir üye olurum artık