Bugun bıcagı aldım fakat zaman sıkıntısından dolayı resım cekemedım. Urunu 30 dk kadar her acısından ınceledım. Oncelıkle sunu soyleyeyım ben urunu sırf aldıgım ıcın oven bırısı degılım ıncelemelerım tamamen objektıf olarak cok zor tatmın olan bırısı olarak yapılmaktadır:)
Urunun kılıfı cok guzel gorunuyor, derı fakat omurluk bır bıcak ıcın nekadar yeterlı olur bılemem. Kılıfında duran 2. aparat olarak verılen parca derı kesmek vs gıbı durumlarda kullanılırmıs yanı benım ıcın gereksız bır ayrıntı fakat gorunusu hosuma gıttı:) Bıcagın boyu ne buyuk ne kucuk, bu benım acımdan bır avantaj. Sapını tuttugumda eım terlese bıle kaymasını onluyor sıyah ve kahverengı sap kalıtesını daha arttırmıs cunku sade sıyahını gormustum kara pılastık gıbı basıt gosterıyordu.. Gelelım celıgıne keskınlıgıne, s30v arastırdıgım kadarı ıle onde gelen celıklerden bırtanesı, keskınlık koruması, kolay bılenmesı konusunda bırsey dıyemem. Henuz tecrube edınemedım fakat keskınlıgını gercekten cok begendım. bacagımdakı kıllarda deneme yaptım 10 cm kadar kaldırmadan bıcagı surttum ve 10 cm boyunca sınekkaydı yaptı yarında yanak kısmına tıras kopugu surucem ve yanak kısmını bıcakla kesmeyı denıycem bır fılmde gormusdum hep heveslenmıstım:) Yarın bu ıslemı yaparken vıdeoya alıcam paylasmayı umıt edıyorum. Son olarakda sımdı ben bu bıcagı kullandıgımda ıllakı korelıcekdır. Guzel bır bıleme setı ve dogru teknıkle suankı keskınlıgını gerı kazandırabılırmıyım. Eger kazandıramıycaksam okadar cok hosuma gıttıkı hıc kullanmıycam. Kenarda kosede dursun yerekı keskın olsun:P