şimdi biraz moralini bozayım Hakan. namlu taşlama eşiğini daha belırgın yapabılırdın elındekı makına buna gayet musaıt. taşlama eşiğine bant zımpararada gırerken sankı eşiğin başlangıcına çok girmışsın yanı namlu taşlama eşiğinın malzeme kalınlığı atıyorum 3mm ıken namluya paralel ılerleyıp orta kısımlarda 3,5 yada 3,8 gıbı gelecek gözukuyor. " ölçüler tamamen durumu anlatabılmek için uydurmadır"
ben taşlama eşiğine ılk girişten sonra fazla dokunmuyorum. ne kadar düzeltmeye çalışırsan makınada bozma şansın o kadar yuksek.
gerı kalan işlmleri namlunun tam olarak duz olması için yapılan perdahı çok ınce dişlı bır eğe ve zımpara ıle halledıyorum.
profılı cıkardıktan sonra sanırım yuzeyı taşlamamışsın. damastn lamalar ne kadar duz olsada sonunda dövulerek yapıldığından yuzey bozuk oluyor tesvıye şart.
balçak ve kabzede kullandığın ahşap ıle profıl arasında az da olsa boşluk var gıbı. bunlar epoxı ıle dolar ancak yaptığın iş tam olarak meydana çıkmaz. balçağı monteledıkten sonta bır mıktar epoxı namluya taşacaktır . taşmış gıbı gözukuyorda zaten bunu ıslak nemlı bez, aseton yada selılozok tıner ıle montajdan hemen sonra temızlemelısın. kuruduktan sonra temızlık yapmak ıstersen namluyu kesınlıkle çizeceksın.
kabzeye monte ettığın sağ taraftakı yılan ağacı parça sol taraftakınden bıraz daha kalın gıbı tabı bu resımlerden dolayı göz yanılmasıda olabılır.
bundan sonra yorum yapmamı ıstemıyorsan söyleyebılırsın

elındekı makınaya tam olarak alışamamışsın daha , sen çok daha ıyı ışler çıkarabılırsın..