ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Resim gibi olmuş Rasim ustam , ellerine sağlık. Naçizane fikrimi sorarsan ; gerçeği resimlerinden daha güzel derim. not: bildiğim kadarıyla bu çeliği ilk sen suladın. ( yoksa Gökhan yapmışmıydı , hatırlamadım ) Nasıl oldu , ağzı tutacak gibi mi , ne diyorsun ?
Ellerine emeğine sağlık Rasim ustam, malzemeye su verdin mi? Zaten sertti fakat merak ettim [Sağol Soytürk evet suladım
İlk Türk burgusu damascus bıçak çalışmam. Gökan ustayla yaptığımız Türk burgusu çalışmasının ürünü. Boy 26 cm. Namlu 14 cm. Kabze 12 cm. Sap manda boynuzu. Tüm forum dostlarımın beğenisine sunuyorum eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Rasim Ustam, ellerin dert görmesin, çok güzeller. sağol varol
tebrik ederim ellerinize sağlık
rasim abi elerine sağlık süper olmuş yakın da canlı canlı görmek nasip olur inşallah usta süper
Ellerine sağlık ustam süper olmuş ellerin dert görmesin...Namlu halini görmüştük ne çabuk bitirdin ustam...
Eline koluna sağlık Rasim usta desenlerı gerek bıçağın genel duruşu çok şık olmuş.
Rasim usta harika olmuş çok beğendim desenler (türk burgusu) çok güzel ellerine sağlık şam çeliği sende bitmiş
Elinize sağlık Rasim usta! Harika bir bıçak olmuş .