Rasim Abi konu Türkiye'de ilklerden birini temsil etmesi adina memnuniyet verici eğer bana darilmazsan bir ikide yapici elestri yapicam balcak biraz daha islenip hafifletilse ,agirlik genel olarak kabza tarafina kaymis gibi kabzada kullanilan malzemelerde agirligi daha çok geriye kaydirmis gibi .damastta güzel bir motif cikmis görünüyor.ama biraz daha ince bir motif olsaydi cok hos gorünürmüs diye düşundüm .elinde imkanlarinin olmasi buyuk sans belki küçük bir ihtimal ama Achim Wirtz ,Schweikert gibi damast ustalariyla da calisma imkaniniz olsa sizdende patlamali damast ,suyolu ,gözyasi gibi motifleri gorebilsek ustacim seni belkide yoracagiz ama senden ricamiz tam gaz denemelere devam etmen bizde burda kontaklari kurmaya calisiyoruz ama Türkiye'de organizasyon yapabilmek az da olsa ihtimal gozüküyor burdan ufak bir müjde vermiş olalim engellemelerde olsa zorluklar ve gücluklerde olsa bir gün yurdumuzdada celik işçiliği hakettigi değer bulacaktir.elestirilerimi lütfen yapici olarak kabul edin yoksa elinize sağlik vs diyerek sizi frenlemek istemiyorum.önü çok açik geleceği olan çok yetenekli bir ustasiniz ihtiyac duyulan bilgileride literatüre kazandirabilmek adina siz ustalarimiza büyük görevler düsmekte...