Hah işte bu beee. Kardeş, şimdi tamam. Şimdi cidden çok güzel.

Eyvallah Eylem ustam, beğenmene sevindim
Selam Kardeş bak meyveleri almaya basladik seni tabiiki daha acimasiz elestirecegiz çünkü sen bu işi meslek olarak yapiyorsun yaptiğin her işte kaliteyi daha yükseltmek zorundasin ben onun için diyorum sözde bizler At ,Avrat,Silah diyoruz bu objelere namus kadar değer veriyoruz ama gercekte bir iki civi cakar gibi perçin bir zimparayi çok görüyoruz.Soytürk bu sefer yoluna girmeye başladi artik peşindeyim sana rahat yok ya bicak gibi bicak yapacagiz yada daha güzeli başka yolu yok selamlar
Teşekkür ediyorum Kaya ustam, elbette ki çıtayı yükseltmek zorundayız ( Bir işi severek yapan herkes bence çıtayı yükseltmek zorunda .) .
Değerli fikirlerini esirgemediğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum
Yok ya daha fazla zımpara olayına katılmıyorum. Soytürk kardeş genelse ağır iç bıçakları yapıyor. Bu tip bıçaklarda da bende bu halde kalması taraftarıyım. Ama vitrinlik veya seyirlik bıçak yapacak ise ki onuda hakkı ile yapar diye düşünüyorum. O zaman bu söylediklerine bende katılırım
Aynen Salim kardeşim, ben yaptığım yada kullandığım bir aleti korkusuzca , endişe duymadan kullanmak isterim. Zaten beni yarı yolda bırakabileceğini düşündüğüm bir aletinde mutlaka yedeğini alırım. Fakat bu alet bir bıçaksa ben onu daha çok kendimden bir parça olarak görüyorum, ne bileyim bir dost , bir arkadaş gibi. Ayrıca vitrinde seyredebileceğim bir bıçak yapacak kadar usta olarak da görmüyorum kendimi. Tekrar sana da değerli fikirlerin için teşekkür etmek istiyorum
Soyutürk ustam,bıçak kimliğini buldu.Bence hiç dokunma.Kabze bıçağa çok yakıştı.

Teşekkür ediyorum .
Soytürk'ün tarzina rustikal deniyor bende tarzi seviyorum ama işçilik konusunda ciddi işler cikarabilecegini ben zaten biliyordum sadece bizden onu esirgemesine takiliyorum.tarzi konusunda diledigi bicaği yapabilir ama bitiriş konusunda daha güzeli bulmamiz birbirimizi yapici elestiri ellerine sağlik demekten daha önemli değilmidir?
Aynen eleştiri bence bir adım ileri gidebilmemiz için şart
Soytürk'ün tarzina rustikal deniyor bende tarzi seviyorum ama işçilik konusunda ciddi işler cikarabilecegini ben zaten biliyordum sadece bizden onu esirgemesine takiliyorum.tarzi konusunda diledigi bicaği yapabilir ama bitiriş konusunda daha güzeli bulmamiz birbirimizi yapici elestiri ellerine sağlik demekten daha önemli değilmidir?
Aynen katılıyorum Kaya arkadaş onun için bende zaten Soytürk kardeşin eleştirileri anlayışla karşılayabileceğini düşünerek eleştiri yapıyorum. Hatta bende bu tarz yaptığı sanmai çalışmasını beğenmediğimi söyleyerek eleştirimi de yaptım. O zaman Soytürk kardeşten bir arada rüstik çalışmadan daha farklı bir çalışma istiyoruz diyelim (şöyle güzel bir kabzalı damascus bowie mesela) ve tatlıya bağlayalım olmaz mı
İnşallah Salim kardeşim, kısmetse projede damascus zaten var. Fakt ilk denem başarısız olunca moral babımda birkaç değişik proje çalıştım, en kısa zamanda damascusumuza başlayacağız
Soytürk, çok etkileyici bir havası var bıçağın, çok beğendim. Ellerine kollarına sağlık.
Sefa ustam, bir usta olarak sen beğendin mi olay bitmiştir benim için,çok çok teşekkür ediyorum.
Soytürk elıne sağlık ustam. kaynak yapmayıpta sanmaı yaparken kullandığın parçaları ufak lamalar halınde
yapıştırsan yada rulman tanelerını bırbırıne bır sıra puntalayıp bunları profıle ocak kaynağı yapsan..? bence ıstedığın desenı yakalarsın sen 
bu arada şamot ıle çalışmalar nasıl gıdıyor .?
Fikirler için çok teşekkür ediyorum Taner ustam, inşallah en kısa zamanda deneyeceğim, şamot içinde bir daha teşekkür etmek istiyorum sana fakat fırsatım olmadı , ilk fırsatta bir damascus yapmam elzem, kısmetse damascustan sonra birşeyler çıkarmaya çalışacağım, tekrar teşekkür ediyorum.