Eline saglık ikinci daha güzel olucak galiba, kolaygelsin 
Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim.
Soytürk bicaklar ikiside harika daha titiz calisilmis bir form,sekil uygulamissin.formlardaki özgünlük isciligini daha güzel ifade eder hale gelmis.kabza calismanda ayrica dikkat cekici olmus.kullandigin celikleri degistirerek kontrasti dahada artirabilirsin mesela nikel agirlikli bir celikle 15 n20 gibi kamuflaj efektini daha güclü bir hale getirebilirsin.formlarda yapici anlamda elestirebilecegimiz cok fazla bir olumsuzluk birakmamissin mutlaka her dusunceye gore farkli dusunceler ortaya cikacaktir.genel olarak fazlasiyla memnuniyet verici bir calisma ben kesinlikle boyle bir bicaga sahip olmak isterdim denilecek bir modeli oturtmaya baslamissin tabii zamanla daha degisik dusunceleride hayata gecireceksin bizde buradan takdirle seyredecegiz Ìnsallah
Beğenmene sevindim Kaya ustam, tüm iyi dileklerin içinde çok çok teşekkür ediyorum .
hocam bıcaklar guzel olmus elııze saglık calısmalarınız cok guzel dovme bıcaklar oldum olası benım ıcın cok kıymetli ve anlamlıdır bu guzellerın devamınıda beklerız bılegınıze kuvvet 
Teşekkür ediyorum. Darısı sizlerin başına
ikinci bicagada haksizlik etmemelisin oda cok güzel bilhassa kabza tutus ve namlunun yukari durusu bu modelin üzerine gitmelisin bence
birde kullandigin pimleri az daha kalin kullanacak olursan bicak daha baba duracak gibi geliyor
Ustam açıkcası benide pimler rahatsız etti, bıçağa göre ince kaldılar, fakat; hani film repliği varya " Hele bir sor bakalım ; niye ? "

Malzeme biliyorsun sertleştirlmiş makas çeliği. Her ne kadar birkaç saat dövsemde bu arkadaş sertliğini kolay kolay bırakmıyor. Normal matkap uçları banamısın demiyor. Elimde de birtek 4 mm elmas uç var. O sebeple

Fakat bu 2. de kaynakla delikleri büyütmeyi düşünüyorum.
Kardeşim ellerine sağlık her ikisi'de birbirinden güzel eline emeğine sağlık
(Yalnız kamufhaj işi beni sarmadı ;)namluya yaptığın kaynak içten çatlak oluşturabilir Benim bildiğim kadarı ile bu tür kaynaklar görsel olarak belki ama sağlamlık !!!!!.Kamufiaj işini damascus türü bir çalışma ile deneyebilirsen daha sağlıklı olur. 
Aslında sırada damascus vardı fakat birden bu kamuflaj fikri aklıma gelince sırada bir değişiklik yaptım. Çatlama olacağını sanmıyorum, zira kaynak yaparken çelikte sıcaktı, sağlamlık olarak da zaten benimde amacım görsellikti tabi ki de gerçek san mai bence de daha sağlam . Değerli yorumun içinde teşekkür ediyorum Rasim ustam