Salim harikulade bir namlu isciligi bitmis halide cok guzel olacak eminimErcan yalanci agiza takilma once normal agzi ac 5mm namluya 26 derece verirsen yaklasik 11,5 mm yanak gorunecek once bicagin ustune ciz bir keceli kalemle sonra yalanci agiz yanlis islem yapmak yerine herzaman cizmek bicagin son durumu hakkinda fikir verebiliyor. Sonra hosuna gidip gitmedigine karar verebilirsin bu arada celigin hakkinda bilgi verirsen hangi aciyi kullanabilecegin konusunda daha rahat bir fikir olusturabiliriz
Aynen öyle. Ben vidalı bağlantı yapmayacağım. Gizli perçin planlıyorum. Hayırlısı ile profil elime geçsin bakalım. Daha paslanmaz balçak işçiliği var. İşi çok daha. Bende de iş yoğunluğu var. Uzun zamandır elime eğe alamadım işten.
Alıntı yapılan: Kaya - 22 Şubat 2013, 23:48:00Salim harikulade bir namlu isciligi bitmis halide cok guzel olacak eminimErcan yalanci agiza takilma once normal agzi ac 5mm namluya 26 derece verirsen yaklasik 11,5 mm yanak gorunecek once bicagin ustune ciz bir keceli kalemle sonra yalanci agiz yanlis islem yapmak yerine herzaman cizmek bicagin son durumu hakkinda fikir verebiliyor. Sonra hosuna gidip gitmedigine karar verebilirsin bu arada celigin hakkinda bilgi verirsen hangi aciyi kullanabilecegin konusunda daha rahat bir fikir olusturabiliriz Çeliğin türü konusunda bir sıkıntı var,Yatağandan bir arkadaş vasıtasıyla elime geçti ve cinsi hakkında herhangi bir bilgi yok ama ben 440a olduğunu düşünüyorum.
Alıntı yapılan: Salim Türk - 23 Şubat 2013, 00:15:24Aynen öyle. Ben vidalı bağlantı yapmayacağım. Gizli perçin planlıyorum. Hayırlısı ile profil elime geçsin bakalım. Daha paslanmaz balçak işçiliği var. İşi çok daha. Bende de iş yoğunluğu var. Uzun zamandır elime eğe alamadım işten. Alıntı yapılan: ercan - 23 Şubat 2013, 00:11:20Alıntı yapılan: Kaya - 22 Şubat 2013, 23:48:00Salim harikulade bir namlu isciligi bitmis halide cok guzel olacak eminimErcan yalanci agiza takilma once normal agzi ac 5mm namluya 26 derece verirsen yaklasik 11,5 mm yanak gorunecek once bicagin ustune ciz bir keceli kalemle sonra yalanci agiz yanlis islem yapmak yerine herzaman cizmek bicagin son durumu hakkinda fikir verebiliyor. Sonra hosuna gidip gitmedigine karar verebilirsin bu arada celigin hakkinda bilgi verirsen hangi aciyi kullanabilecegin konusunda daha rahat bir fikir olusturabiliriz Çeliğin türü konusunda bir sıkıntı var,Yatağandan bir arkadaş vasıtasıyla elime geçti ve cinsi hakkında herhangi bir bilgi yok ama ben 440a olduğunu düşünüyorum. 26 derece iyi olur sen her bir taraftan 13 derece taslama yaparsin zayif oldugu takdirde 2 ser derce mikro polisaj yaparsin agiza o zaman daha kavi olur tahmin ediyorum.