İlk bıçağımı ısıl işleme gönderdikten sonra ,ikincisi için sabırsızlanmaya başladım fakat elde çelik yok ve arayış başladı. Sağolsun buradan testere imalatı yapan bir arkadaşımız denizli Yatağandan mal almaya gidecekmiş çelik ihtiyacımızı onun getirdiği 440a çelik lama ile karşıladık.İlk bıçak Özgür'ün yolladığı hazır ağız taşlaması yapılmamış profildi yani bu sefer profili kendim çıkartacaktım
Avuç taşlama ile işe giriştim fakat namlu kısmını açtıktan sonra ortaya çıkan iş hiç içime sinmedi ve matkapla çürütme işi için sütun matkap olmadığından bu şıkkı eledim.Demir testeresi ile işe girimeye karar verdim, bağladım lamayı mengeneye o da ne?testerenin dişleri iki sürtme ile döndü kesmez oldu daha yüklenmeden.Fakat illaki profil çıkarma işini yapmak istiyorum,ha bir de testere Aceleci davranıp pazar günü aldığım ve başka açık yer olmadığı için bir yapı marketten alındı ,tahmin edebileceğiniz gibi çin malı.Şimdi demir testeresi ile tabi yeni testere olacak,bu iş olur mu? ya da önerileriniz nedir?