Bir yapımın başarısı profesyonelliğinizi gösterir. Eksik bilgi-belge sizi, işi yarım anlatmak zorunda bırakırsa eğer, yapılan iş nasıl olur? Konuda anlam bütünlüğü çok önemlidir, benden iyi bilirsiniz...
Forum üyelerinin en acemilerinden biri benim, Hastane Müdür Yardımcısıyım, Amatör Fotoğrafçıyım, az çok "GÖRSELLİKTEN" anlarım, bir çok Mimar, Mühendis,Doktor,Bıçakçı, İşçi ve çeşitli meslek mensubu değerli arkadaşımız bu forumda bulunuyoruz. Ben forumdaki yazılı bilgilerle hayatımda ilk defa "Araba Makasından" bir bıçak yaptım. Nedir? İstediğimiz kalitede çeliği bulmamız zor, bir kenara atılmış hurdadan çıkan eserleri görseydiniz eğer, bir değil oniki bölümlük belgesel çıkarabilecek bir konunun içinde olduğunuzu farkedebilirdiniz. Bunun içindeki Karbon oranına,bıçağa nasıl sertlik verilebileceğine, nasıl işlenmesi gerektiği konularına kadar size destan yazabilecek ustalarımız mevcut. Cebehane de bir forum, Bıçak Sanatı da. Bunlardan başka yok.
Belgeselinize gelirsek,
Biz bu tip yapımları el üstünde tutarız, böyle bir çalışma yaptığınız için çok memnun olduk ancak bizim beklediğimiz anlamda kılıcı,bıçağı çekilen cefayı, ne için bu işe giren adamlar olduğumuzu gösteren bir anlatıma maalesef rastlayamadık. NASIL yapıldığını göremedik. Yapmaya gittik, yapmadık. BİTMİŞ gördük ama biz nereden bilelim nasıl bitirildiğini... Elimi bıçak eğelerken sakatladım, bu el ile hastanenin imzalarını atıyorum ve imza atarken her elim ağrıdığında yapmış olduğum işin gururunu yaşıyorum. Siz bunun altındaki "çabamızı","nedenlerimizi","nasıllarımızı" yansıtabilirseniz eğer çok mutlu olacağız...Yoksa basarsınız 3TL yi alırsınız Çin Malı tenekeleri, el yapımı bıçakları es geçersiniz, bugünkü sanata verilen değere dahil olur, belgesel çekerek de yorulmamış olursunuz aynı zamanda...Biraz moralsiz yorumların altında yatan memnuniyetsizlik belgeselinizin beklentilerimizi eksik karşıladığındandır...Yoksa işinize forum olarak saygı duyuyoruz ve destek veriyoruz. Mesele budur.