Arkadaşlar selam,
Uzun zamandır artık atölyem olmadığı için foruma da pek girmiyor facebook üzerinden takip ediyordum. Hare'nin ilk bölümünü izleyemediğimden belki bir yerde bulurum derken yine foruma düştü yolum...iyi de olmuş.
Beni tanıyanlar iyi bilir, kimse hakkında menfii düşünmem, politika yapmam, işimi yaparım herkese yardımcı olmayı isterim. Maalesef Hare programı geldiğinde 2 saatten fazla atölyede, yine 3 saatten fazla Dojomuzda çekim yaptı. Atölyeme geldiklerinde kendimin daha kalfa bile olmadığımı asıl ustalar varken bana neden geldiklerini hem sordum hemde çekimlerde dile getirdim. Onlarda bana amatör yapanları da koyacağız dediler ve gökhan'ın isminide verip beni rahatlattılar, Gökhan varken herhalde beni göstermezler diye düşündüm

neyse daha ilk bölümü görmedim dediğim gibi.
Arkadaşın biri beni palyaço gibi göstermiş, Ninja kılıklı biri felan demiş..yıllarca verdiğimiz (89 dan beri) emekleri, kanı, zamanı ve harcamaları terbiyesizce gözardı etmiş...neyse Allah'a çok şükür ki beni tanıyan (hatta daha yüzyüze tanışmamış olanlar) güzel sözleri ile yarama merhem olmuşlar. Oysa ki ben yine bu konular hakkında konuşmuş idim...5 saatin sonunda 5 dakika bile yayınlanmadı ben ne yapıyim

Bu arada en azından 20 seneden fazladır kılıç sallıyorum, bu unutulmasın. yuvarlanma teknikleri ise her savaş sanatında vardır, neden Türk savaş sanatında olmasın ki...siz o zamandan zaman makinesi ile gelmedi iseniz bunun aksini ispat etmeniz zor olacaktır, varsa bir savınız internette karalama yaparak değil gerçek ortamda tekniklerinizi göstererek öne çıkmayı deneyiniz...biraz da kibrinizi dindiriniz.
Beni de rahatsız eden dolu konu oldu ama televizyon böyle birşey...hiçbir zaman istenilen gibi bir sonuç olmuyor çünkü bizim düşüncelerimiz ile program yapıcıların kaygıları farklı yönlerde bunu anlamak lazım.
Bu açıklamaları burada sevip saydığım dostlarım için yaptım, yoksa gördüğüm kibir ve nefret dolu yorumların sahiplerine değil. Varsa bu işi gerçekten bilen, öğreten her zaman dizinin dibine oturmaya ve öğrenmeye varım...hatta bu konuda açım ama yok öyle biri..çok aradık yıllarca.
Kayahan konusuna gelince, yıllar önce bilmediğim sebeplerden ayrılık oldu. Ben hem Kayahan'ı hemde buradaki dostlarımı hala sever sayarım, neden ayrılık oldu, kim kime ne dedi bunları da sormam, işim fitne fesat değil hizmet olduğu için. Olmuştur muhakkak birşeyler ama tüm bu dostlar değerli insanlardır. Hele Gökhan'ın, Taner'in gösterdiği ilerleme müthiş oldu...Sefa hocam, Eylem bunlar hep iyi adamlar, niye birbirinizin beline beline vuruyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum, bir avuç insanız zaten.
Allah'a emanet olunuz
Ercan