Güzel olmuş güzel, herşey yine aynı kalitede
ellerine sağlık Soytürk.
Bu arada oluk ve ip deliğinin arkasındaki detay güzel olmuş
İp deliğindeki çıkıntı bişey kırmak için mi? Bu arada Taşlamayı neyle yaptın zımpara ile mi? Taşla deme çünkü çok düzgün görünüyor 
İp deliğindeki çıkıntı aslında görsel fakat birşey kırmak içinde iş görür. Taşla

ilk önce taşla yapmıştım sonra zımparayla düzelttim.
Bu arada oluk ve ip deliğinin arkasındaki detay güzel olmuş
İp deliğindeki çıkıntı bişey kırmak için mi? Bu arada Taşlamayı neyle yaptın zımpara ile mi? Taşla deme çünkü çok düzgün görünüyor
Aslinda taşla daha düzgün taşlama yapabilmek mümkün hele Soytürk gibi işin erbabi isen
Soytürk bu arada çok güzel ve Rustikal bir bitiriş olmus uyum harika bence çekinecek bir durum yok .harikalik kivaminda bir calisma .bu tarz işlerde kemik ve boynuz saplarida duşunmelisin .kabzenin altinida konik bicimde döversen hem ağirlik hemde stil açisindan çok önemli kazanimlar elde edersin .bu arada bir sanmai patlatsanda gözlerimiz bayram etse ayrica damast icinde iyi idman olurdu.
Beğenmene sevindim ustam. Meşhur bir laf var " İstanbul'da su vardı da biz mi içtik ."

Bizim meselede böyle oldu şimdi, boynuz bulduk ta yapmadık mı ustam

Burası Almanya gibi değil ki her aradığımızı her an bulabilelim
Ellerine sağlık Soytürk. Dövme bıçakları oturttun. Güzel olmuş demekten başka bir sözümüz yok. Farklı tarzda bıçakları da merakla bekliyoruz.
Teşekkür ediyorum Şafak abi, farklı tazrlar için bakalım kısmet İnşallah. Genelde beğendiğim bıçaklar bu tarz olduğu için çalışmalarımda böyle oluyor doğal olarak.
Eylem ustam, fotoğraflardan da görüldüğü gibi anormal bir oran yok bıçağın namlusu ile sap kısmı arasında 2.5 -3 cm lik bir boyun var o sebeple
Saptaki eleştirilerinde yerden göğe kadar hakkın var, kısmet bir dahakine
Soytürk ustam eline sağlık güzel olmuş.Meşenin hangi türünü kullandın?
Valla Sertaç kardeşim hangi türü olduğunu bilmiyorum kısaca parke türü diyeyim
Güzel olmuş güzel, herşey yine aynı kalitede
ellerine sağlık Soytürk.
Teşekkür ediyorum ustam, sana gösterdiğimde tam bitmemişti, keşke tam bitmiş halini görseydin benim için daha faydalı olurdu
eline sağlık Soytürk ustam yine mükemmel bir dövme çalışması imreniyorum ustam sana ellerine sağlık çok kaliteli bir çalışma tebrikler...
Sağol ustam beğenmene sevindim, daha mükemmel olmak için çooook çekiç yemek lazım
Bunu gördüğümde sapı yoktu sanırım. sap ile daha bir güzelleşmiş 
Hatların yumuşatılması konusunu bir sonraki çalışman da uygula bence Soytürk, birde öyle çalış bakalım sonuç nasıl olacak,
Ahşap ile metal arasına koyacağın kırmızı lineer de çok hoş durabilir mesela bu tip bıçaklarda. 
Ha bir de şu damga
neyse... 
Sağol ustam, aslında sap vardı fakat çok eksiği vardı. Kırmızı lineeri bende çok istiyorum fakat tedarik edemediğim için kullanamıyorum malesef
Damga da biliyorsun top Emin ustada , ben beklemedeyim