son perdah ve bitiriş işlerindeki "zaten bu kullanılacak" mazeretini bu forumda benim kadar seven birisi daha varsa, o da Özgür kardeşimdir saolsun

güzel profil, güzel işçilik, güzel malzeme ama işte herşey 2 saat daha çalışmaya bakıyor. o da bize zor geliyor nedense 
eyvallah emin kardeşim teşekkür ederim dönersem eğer düzeltirim ama birazcık
Her zaman ki gibi

eyvallah dostum sağ olasın
dağbayır işinde klasikleştin artık Özgür.... 
ustadım sağ olasın ama bunlar sanırım son dağ bayırlar olacak belki arada birtane cıkar

Eline sağlık özgür güzel görünüyor. Bende senin yaptığın bıçaklardaki çok net ve düzgün taşlama çizgilerine hasta oluyorum 
Vedat bey okadarda düze değil esasen kaçıklıklar var oda sağ ile soldaki dengesizlikten kaynaklanıyor
teşekür ederim .
Özgür güzel bir bıçak yapmış. Yola çıkıyor, 1-2 küçük nazarlık bırakmış, o kadar. Salimen gitsin gelsin düzeltir onları 
nazarlık olması iyidir dimi ustadım dediğim gibi durum bunu icap etti
Bicak guzel form güzel celik keza,finishing Özgür Ustacim finishing de dikkatli olsaymis on numara bicak ellerine saglik
eee ustadım son bitirişler herzaman iyi olmaya bilir bunun yerine işçiliği gayet iyi olan birtane vardı onu bitirmedim bu böyle daha cok hoşuma gitti hayırlısı ile

dag bayır bıcağının formunu biraz değilştirdik boyunu kısaltık ortaya bu cıktı
Ellerine sağlık Özgür güzel bir bıçak olmuş,bıçağın sol yüzündeki lekeleri merak ettim neden oldu acaba?
ustadım lekeler sanırım sacın üzerinde oluşmuş olan deformasyondan kaynaklı oldu daha derine inmemek adına öyle bıraktım aslında perdahla hallolurdu ama

eline sağlık usta,süper olmuş 
Kabza formu ayrı güzel,bıçak bir başka,sonuç on numara :

eyvallah dostum sağ olasın
süper olmuş
sağ olasın orhacım
cevaplayamadığım arkadaşlara da binlerçe teşekür diliyorum
halitcim mutlaka bulunur çelik meraklanma